Gastouder IJsselstein: Tineke Arensman | Kind & Co

Gastouder IJsselstein: Tineke Arensman

Gastouder tineke arensman

Naam: Tineke Arensman
Gezin: Getrouwd en 2 kinderen, een zoon van 28 en een dochter van 20.
Woonplaats: IJsselstein
Wijk: Zenderpark
Huisdier: 2 poesjes en een konijn

Gastouderopvang
Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij ons. Regelmaat en respect komen daar heel kort op. Ik heb een heerlijke groep van 9 kids die allemaal goed met elkaar overweg kunnen. De jongste is 6 maandjes oud en de oudste is 11 jaar. Met de dagopvang doe ik verschillende dingen. Naast het knutselen en buitenspelen vinden ze het ook erg leuk om me te helpen met kleine klusjes.

Met de BSO kids doe ik eigenlijk niks anders. Spelen met en zonder elkaar is ook heel fijn. Iedereen kan heerlijk z’n eigen dingen doen en samen is ook erg gezellig.

Voor tips kun je ons altijd bellen!

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: maandag, dinsdagmiddag, woensdag en donderdag
Leeftijd: 0 – 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder

Extra’s
Mochten de kinderen na 4 jaar bij mij blijven komen, dan vang ik alleen op als de kinderen in Zenderpark naar school gaan.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau