Gastouder Houten: Jannette van Ek | Kind & Co

Gastouder Houten: Jannette van Ek

GOB - Jannette van Ek

Naam: Jannette van Ek
Gezin: – (opvang in het huis van de ouders)
Woonplaats: Houten
Wijk: 
Huisdier: 

Ik ben Jannette van Ek, 52 jaar oud en woon in Houten.
Zo’n 15 jaar geleden ben ik in contact gekomen met een gezin dat voor hun dochter van 4 maanden oud op zoek was naar een gastouder. In de jaren opvolgend zijn er nog 2 kinderen in dat gezin geboren en ook hen heb ik met veel plezier mogen opvangen en verzorgen.
Ik vind het voor mezelf en de kinderen fijn om hen in de vertrouwde omgeving te laten opgroeien. Dit geeft rust voor het hele gezin.
De oudere kinderen kunnen hun hobby’s blijven uitoefenen, ik breng de kinderen naar zwemles of sporttraining. Ook kunnen er vriendjes of vriendinnetjes komen spelen en kunnen we samen huiswerk maken. Het is fijn voor het gezin dat dit gewoon door kan gaan.
Ik vind veel plezier in dit werk en onderneem graag leuke dingen met de kinderen. Zo gaan we, als het weer het toelaat, lekker naar buiten en brengen we een bezoekje aan de kinderboerderij of bibliotheek. Ook thuis wordt er geregeld geknutseld of een mooie tekening gemaakt.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: maandag, woensdag of donderdag (twee hele dagen)
Leeftijd: 0 t/m 12 jaar
Opvanglocatie: woning vraagouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau