Gastouder Houten: Helga Katteler | Kind & Co

Gastouder Houten: Helga Katteler

Naam: Helga Katteler
Gezin: Getrouwd, zoon (2016)
Woonplaats:  Houten
Wijk:  de Campen
Huisdier: geen

Gastouderopvang
‘Gewoon lekker meedraaien in het gezin’
We lezen graag, doen eens gezellig een boodschapje, spelen met Duplo, houten treinbaan, tekenen, kleien, noem maar op. En we wonen vlakbij de kinderboerderij. Ik vind vrij spelen erg belangrijk, en probeer zelfstandig spel te stimuleren. Het is heerlijk en nuttig voor een kind even helemaal in hun spel te kunnen opgaan, zelf te proberen en creativiteit te ontwikkelen. Ook speel ik graag in op de interesses die een kind heeft op dat moment, van waaruit we kunnen voortborduren met bijv. bijpassende verhaaltjes of liedjes.
De ‘vaste’ eet- en slaaptijden en gewoonten geven voorspelbaarheid en structuur aan de dag, waarbij ik ook zoveel mogelijk rekening probeer te houden met het ritme van thuis.
Door het maximum van 2 gastkindjes is het bij ons overzichtelijk en kan ik aandacht geven aan ieder kind.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: 2 dagen in de week beschikbaar (ma, wo, do)
Leeftijd: 0 t/m 4 jaar, anders in overleg
Opvanglocatie:  woning gastouder

Extra’s
Voorschoolse opvang mogelijk voor basisschool Wereldwijs op maandag en donderdag.

Vanuit eigen interesse maak ik gebruik van babygebaren (Nederlands met gebarentaal), het is erg leuk (en handig!) om al vroeg met een kind te kunnen communiceren en het je bijv. kan vertellen dat het zin heeft in een boterham.
Ik ben gecertificeerd voor de opvoedmethode Triple P, positief opvoeden. Met deze methode laat je kinderen leren door positieve ondersteuning, maar biedt ook duidelijke regels en grenzen.
Verder heb ik affiniteit met en interesse in hoogsensitiviteit.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau