Gastouder Breda: Maaike van Boxtel (KNUS gastouderopvang) | Kind & Co

Gastouder Breda: Maaike van Boxtel (KNUS gastouderopvang)

Gastouder Maaike van Boxtel

Naam: Maaike van Boxtel (KNUS gastouderopvang)
Gezin:  Getrouwd – 2 kinderen (1 uitwonend)
Woonplaats:  Breda
Wijk:  Ginneken
Huisdier: 2 katten

Gastouderopvang
Bij KNUS gastouderopvang voelt je kind zich thuis bij mij in huis. Hoe? Ik kijk en luister naar je kind, ik stimuleer je kind op zijn of haar eigen manier.
Ik ben 45 jaar jong, een ram die houdt van schilderen, geschiedenis, rolschaatsen, en nog veel meer. Mensen omschrijven mij als een geduldig persoon, af en toe een beetje gek. Maar vooral iemand waar je op kunt bouwen. Kinderen vind ik ontzettend leuk!

Door mijn jarenlange ervaring (20 jaar) als gastouder weet ik in te spelen op ieder kind. Voor mij is ieder kind uniek. Ik kijk en luister naar kinderen en stimuleer elk kind op zijn of haar eigen manier. Ieder kind kan zich ten volle ontwikkelen bij KNUS. Zo zorg ik ervoor dat ze zonder moeite meekomen in groep 1 van de basisschool. Ervoor zorgen dat kinderen zich veilig, geborgen maar vooral geliefd voelen, doe ik samen met jullie als ouders.
De meeste kinderen blijven heel lang bij knus. De kinderen die op de Jacintha basisschool (Viveslaan Breda),  zitten mogen voor en na school komen en in de vakantie en op studiedagen.

We eten zo gezond mogelijk maar er mag best eens gesnoept worden. Ik houd ervan als kinderen eten durven proeven. We maken pizza of brood. Soms koekjes, maar dat lukt bij mij niet zo! (stortbeton) geen idee waarom niet.

Natuurlijk gaan we naar buiten, het liefste 1 keer per dag toch zeker. We gaan dan plassen stampen, of gewoon op blaadjes jacht, naar de speeltuin. We gaan samen boodschappen doen. Ik knutsel graag met de kinderen, we puzzelen en ik lees voor. We bouwen een autobaan, of richten een poppenhuis in. Zelf pizza maken of je eigen aardappelplant kweken voor zelfgemaakte patat, dat doen we ook!

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Weekdagen van maandag t/m vrijdag vanaf : 07:30 uur tot 18:00 uur (of in overleg)
Leeftijd: 0 -4 jaar (BSO alleen vanaf Jacintha BSO)
Opvanglocatie:  woning gastouder

Extra’s
KNUS snapt dat je soms langer of korter moet, mag werken, dat het soms anders loopt dat het plan, dat is geen probleem. De file die je niet bedacht had, geeft niks. Dan eet je kindje gewoon met ons mee, de dagen kun je altijd wisselen. Ik snap ook dat plannen wel lukt, maar de uitvoering soms volledig anders gaat. Die flexibiliteit geeft rust, bij de ouders en daardoor ook bij het kind. Want zomaar mee-eten met mijn gezin, is eigenlijk best heel gezellig.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau