Gastouder Breda: Anita Meerman | Kind & Co

Gastouder Breda: Anita Meerman

Naam: Anita Meerman
Gezin: 3 uitwonende kinderen en twee kleinkinderen
Woonplaats: Breda
Wijk: Hoge Vugt
Huisdier: 

Gastouderopvang

Mijn naam is Anita. Ik ben 52 jaar en ik woon in een kindvriendelijke wijk in Breda Noord. Ik heb 3 uitwonende kinderen en 2 kleinkinderen. Na 18 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang,  in Breda Noord , heb ik besloten om opvang te bieden vanuit mijn huis waar het huiselijk, veilig, gelijkvloers en kleinschalig is. Veiligheid en een veilig vertrouwd gevoel is het allerbelangrijkste.

Bij mij staat het kind centraal maar ook de wensen van de ouders. Als gastouder zorg ik voor emotionele veiligheid en welbevinden. Voor een goede ontwikkeling van een kind, is dat veilige gevoel het belangrijkste. Ook stimuleer ik de sociale competenties van een kind en het kind krijgt de kans om zijn talenten te ontdekken. Denk hierbij aan: voor zichzelf opkomen, (zelf)respect , een positief zelfbeeld, leren wachten op elkaar, ruzie te maken en die ruzie ook weer op te lossen, samen werken, samen spelen en samen delen. Er wordt individuele aandacht geschonken aan baby’s, peuters en BSO kinderen. Samen met uw kind knutselen, voorlezen, liedjes zingen, naar buiten gaan (bijv. De kinderboerderij, speeltuin), spelletjes doen en met een lach dansen.

Als gastouder draag ik ook normen en waarden over. Ik hou rekening met cultuur, godsdienst en verschillende thuis situaties. Als gastouder zal ik het goede voorbeeld geven met een positief en sociaal gedrag.

Met ritme en regelmaat voelen kinderen zich het prettigst. Dit wil ik met vaste structuur en duidelijke regels bieden (dag-ritme kaarten). Er is speelgoed voor diverse leeftijden en ik wil starten met het VVE programma KIKI.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag, woensdag en vrijdag (andere dagen in overleg)
Leeftijd: 0-4 jaar
Opvanglocatie: In woning gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau