Gastouder Nieuwegein: ZET Kinderpret | Kind & Co

Gastouder Nieuwegein: ZET Kinderpret

ZET Kinderpret - gastouder

Naam: Gastouderopvang ZET Kinderpret
Gezin: Moeder van tweeling meisjes (2006) en meisje (2011)
Woonplaats: Nieuwegein
Wijk: Hoog Zandveld
Huisdier: geen

Gastouderopvang
Activiteiten die ik aanbied zijn buiten spelen (in een afgesloten tuin), boekjes lezen, liedjes zingen, kleien, knutselen en niet geheel onbelangrijk vrij spelen. Ik ben al een aantal jaren werkzaam als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Vanaf 12 april 2021 ga ik de stap zetten naar mijn eigen kleinschalige opvang. Door mijn vele ervaring op het kinderdagverblijf kan ik het huiselijke goed combineren met de juiste regelmaat en dagritme, net als op de opvang. Uiteraard volg ik thuis meer het ritme van het kind.

Extra’s
Ik ben in bezit van een erkend SPW 3 Kinderopvang diploma, Kinder EHBO, VVE certificaat PUK training, Certificaat taaltoets Nederlands VVE en baby’s In-zicht voor professionals in de kinderopvang.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: maandag en donderdag
Opvangtijden: 07.30 uur – 18.00 uur
Leeftijd: 0 t/m 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder
Uurtarief: € 5,75

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau