Buitenschoolse opvang-Lopik | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Lopik

Onze buitenschoolse opvanglocaties in Lopik zijn een fijne plek voor kinderen van 4-12 jaar. Het gaat hier om opvang voor en na schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakanties.

Hieronder ziet u welke buitenschoolse locaties gevestigd zijn in Lopik. Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Buitenschoolse opvang Lopik: Wielewaal

Juliana van Storlberglaan 65
0348 – 55 07 19
Scholen: De Nieuwe Wiel, Jan Bunnik, De Zomergaard,  De Regenboog, SBO De Wenteltrap (IJsselstein), De Eben Haezerschool uit Jaarsveld en De Immanuelschool uit Lopikerkapel

Buitenschoolse opvang Lopik: Vrije tijd voor of na school

Op verschillende scholen in Lopik zorgen wij voor voorschoolse opvang van uw kind. U kunt vroeg naar uw werk en wij zorgen ervoor dat uw kind op een ontspannen manier op tijd op school is.

Naschoolse opvang is vrije tijd. De meeste kinderen zijn toe aan ontspanning na een dag intensief werken op school. Het programma van de buitenschoolse opvang (BSO) locaties in Lopik is daarop afgestemd.

In de schoolvakanties gaan de kinderen de hele dag naar de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen kiezen wij voor deze dagen thema’s waaraan activiteiten en uitstapjes gekoppeld worden.