Buitenschoolse opvang Lopik: Wielewaal | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Lopik: Wielewaal

 1. Alles onder één dak
 2. Één BSO ruimte

  Wij maken gebruik van één BSO ruimte. De ruimte is recent opnieuw en sfeervol ingericht.  Deze ruimte bevindt zicht nabij de kleuterlokalen.

 3. Gebruik speellokaal

  Wij kunnen dagelijks gebruik maken van het speellokaal dat aanwezig is in de school. Hier hebben wij voldoende ruimte om een sport- en spelactiviteit aan te bieden.

 4. Buitenruimte

  Wij maken gebruik van het speelplein van de school. Hier bevinden zich diverse speeltoestellen, zoals bijvoorbeeld: een tafeltennistafel, schommels, een zandbak en klim- en klautertoestellen.

 5. Uitdagend, gevarieerd activiteiten programma
 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Wielewaal?

BSO Wielewaal is gehuisvest in basisschool De Nieuwe Wiel in Lopik. Aan de linkerzijde van basisschool De Nieuwe Wiel bevindt zich de ingang van BSO Wielewaal.

Wat biedt BSO Wielewaal?

BSO Wielewaal heeft een ruimte, nabij de kleuterlokalen, in basisschool De Nieuwe Wiel. De BSO is gezellig ingericht met diverse materialen en mogelijkheden om verschillende activiteiten te kunnen ondernemen. Het aanbod varieert van sport & spel, koken & bakken en creatieve activiteiten. Er is een hoek met een poppenhuis, keukentje en een speelkleed waar de jongste kinderen zich kunnen vermaken.
Er is een relaxhoek (met banken) waar de kinderen lekker tot rust kunnen komen met bijvoorbeeld een (strip)boek of spelen op de Wii. In het speellokaal kunnen de kinderen sport- en spelactiviteiten doen.

Er is een ruim omheind plein waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Hier bevinden zich diverse speeltoestellen, zoals bijvoorbeeld: een tafeltennistafel, schommels, een zandbak en klim- en klautertoestellen.

Scholen

De kinderen van De Nieuwe Wiel kunnen op BSO Wielewaal terecht.

Vanaf januari 2023 gaat BSO Wielewaal sluiten. 

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Juliana van Stolberglaan 65
  3411 XB Lopik
  Tel. 0348 – 55 07 19
  LRK 137512995

  Maandag
  14:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:30 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties werkt de BSO samen met BSO de Krullevaar uit Schoonhoven.

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Irma Schippers
  Clustermanager
  tel. 06 - 464 600 44
  i.schippers@kindenco.nl
  Femke Blaauw
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 203 036 27
  f.blaauw@kindenco.nl