Buitenschoolse opvang Weesp: We have fun | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Weesp: We have fun

 1. Prachtige locatie langs de Vecht

  Achter het hockeyveld zijn wij gevestigd in het nieuw pand van de handbalvereniging en hebben we een weids uitzicht.

 2. Beschikking over mooie sportvelden

  Wij hebben de beschikking over het grasveld van Don Bosco, ons handbalveld.

 3. Kennismaking met sporten

  In ons workshopprogramma komen diverse binnensporten zoals hiphop, judo en tafeltennis aan bod, maar ook buitensporten zoals skeeleren, softbal, pannavoetbal en diverse spel activiteiten.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) We have fun?

Onze BSO is gevestigd in het prachtige pand van handbalvereniging We have. We hebben de binnenruimte tot onze beschikking, maar ook de buitenruimte en omliggende sportvelden.

Wat biedt BSO We have fun?

BSO We have fun is een echte Sport-BSO gericht op kinderen van 7 jaar en ouder. De pedagogisch medewerkers gaan dagelijks met de kinderen naar buiten om zeer diverse sport- en spelactiviteiten aan te bieden. Het accent ligt altijd op plezier, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan winnen, verliezen, samenwerken, elkaar aanmoedigen en fair-play. Door de grote variëteit maken kinderen kennis met verschillende sporten en blijven zij in beweging. Naast sportieve activiteiten is er ook ruimte voor creatieve activiteiten en hebben we op de locatie een ruim aanbod van spelletjes gericht op kinderen van verschillende leeftijden.

We mogen onbeperkt gebruik maken van de naastliggende Speeltuin Don Bosco en daar zijn we dan ook vaak te vinden! Aangrenzend aan het terrein van de handbalvereniging ligt BSO Sticks, in het hockey-clubhuis van MHC Weesp. Regelmatig worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd en spelen de kinderen van beide BSO’s met elkaar.

BSO We have fun is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 tot 18:30 uur. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is de locatie hele dagen geopend en wordt er een vakantieprogramma aangeboden. Kom gerust een keertje op bezoek, dan kunnen we je meer vertellen en laten zien!

Scholen

De kinderen van de Triangel en de Van der Muelen-Vastwijkschool kunnen op BSO We have fun terecht. De kinderen die op de fiets naar school zijn gekomen worden door de medewerkers ook op de fiets opgehaald. De overige kinderen lopen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker naar de BSO locatie.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  ‘s-Gravelandseweg 3C
  1381 HH Weesp
  Tel. 06 – 101 915 01
  LRK 235545338

  Maandag
  15:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  15:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  15:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Marjolijn Groenevelt
  clustermanager
  tel. 06 - 589 421 37
  m.groenevelt@kmnkindenco.nl
  Linda van Eijk
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 434 895 80
  l.vaneijk@kmnkindenco.nl