Buitenschoolse opvang Weesp: Sticks

 1. BSO voor 7 - 12 jaar

  Kinderen vanaf 7 jaar van alle scholen zijn welkom op BSO Sticks.

 2. Verschillende sporten

  BSO Sticks werkt met thema’s en zal verschillende sporten behandelen.

 3. Enthousiast en sterk team

  Om te bereiken dat een kind zich bij ons emotioneel zo veilig mogelijk voelt, vinden wij het belangrijk dat vertrouwde personen het kind begeleiden. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers en vaste invalkrachten.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sticks?

Sport BSO Sticks is gevestigd in het hockey-clubhuis van MHC Weesp op de ‘s-Gravelandseweg 3B. De BSO is gelegen naast Manege Bleijenberg aan de Vecht en het centrum van Weesp is 5 minuten fietsen en 15 minuten lopen.

Wat biedt BSO Sticks?

Sport BSO Sticks is er voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en laat de kinderen kennismaken met diverse sporten. Ook is er ruimte voor creatieve activiteiten in het programma. Zo kunnen kinderen knutselen, is er een groot aanbod van spelletjes gericht op de verschillende leeftijden, en worden er kookactiviteiten aangeboden. We mogen onbeperkt gebruik maken van de naastliggende Speeltuin Don Bosco en daar zijn we dan ook vaak te vinden!

BSO Sticks is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties en studiedagen is de locatie hele dagen geopend en wordt er een aangepast of vakantieprogramma aangeboden.

Bij BSO Sticks hoeft een kind geen topsporter te zijn om mee te doen. Sterker nog; kinderen die tot op heden geen plezier hadden in bewegen, krijgen het bij ons vaak wel! Plezier staat voorop. Kom gerust een keertje op bezoek, dan kunnen we je meer laten zien en vertellen!

Scholen

BSO Sticks biedt opvang aan kinderen van de Triangel en De Van der Meulen-Vastwijckschool. De kinderen die op de fiets naar school zijn gekomen worden door de medewerkers ook op de fiets opgehaald. De overige kinderen lopen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker naar de BSO locatie.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  ’s Gravenlandseweg 3B
  1381 HH Weesp
  Tel. 06 – 153 556 01
  LRK 113346268

  Maandag
  15:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  15:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  15:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Marjolijn Groenevelt
  clustermanager
  tel. 06 10 87 17 32
  m.groenevelt@kindenco.nl
  Linda van Eijk
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 434 895 80
  l.vaneijk@kindenco.nl