Buitenschoolse opvang Weesp: Bovenbende

 1. Drie verschillende groepen

  BSO Bovenbende bestaat uit drie groepen voor kinderen van 7 tot 12. Onze BSO bestaat uit een aantal ruimtes op de bovenste verdieping. Op deze verdieping hebben we drie ruime groepsruimten, ingericht voor creatieve activiteiten en dans en theater, techniek en wetenschap. Verder een keuken en een heerlijke relaxhoek.

 2. Enthousiast en sterk team

  Om te bereiken dat een kind zich bij ons emotioneel zo veilig mogelijk voelt, vinden wij het belangrijk dat vertrouwde personen het kind begeleiden. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers en vaste invalkrachten.

 3. Activiteiten- en vakantieprogramma

  Tijdens schoolweken hanteren we op BSO Bovenbende een activiteitenschema dat elke maand opnieuw wordt samengesteld, de PM-ers van de groepen bedenken de activiteiten en deze worden dan verwerkt in het schema. Naast het activiteitenschema geven we de kinderen de mogelijkheid om vrij te spelen of om zelf activiteiten te bedenken.
  Voor alle vakantieweken maken we een draaiboek dat verbonden is aan een thema. Op BSO Bovenbende laten we de kinderen meewerken aan het vakantieprogramma, ze mogen uitstapjes en activiteiten bedenken.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Bovenbende?

De locatie is goed bereikbaar met de fiets en auto en ligt in de wijk Weesp Noord met het station en scholen op loopafstand. Dit voorjaar verhuist BSO Bovenbende naar BSO Kicks bij FC Weesp.

Wat biedt BSO Bovenbende?

BSO Bovenbende is een fijne BSO voor kinderen vanaf 7 tot 12 jaar. De kinderen voelen zich betrokken bij de BSO, omdat zij mogen meedenken over de inrichting, speelgoed, regels en activiteiten. Een dag bij Bovenbende is altijd bruisend, gezellig en creatief. Er is een grote buitenruimte en een gymzaal.

Wij hebben beschikking over een atelier waar kan worden geknutseld, een chillkamer en diverse ruimtes waarin gespeeld kan worden. Elke middag bieden we diverse activiteiten aan waarbij de kinderen zelf mogen kiezen aan welke activiteit ze mee willen doen. Daarnaast is er volop ruimte om zelfstandig te spelen.

Scholen

De kinderen van de Triangel, Van der Muelen-Vastwijkschool, Kors Breijer en Jozefschool kunnen op BSO Bovenbende terecht. Zij worden met de fiets of bso bus opgehaald van de scholen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Papelaan 99D
  1382 RK Weesp
  Tel. 0294 – 48 31 20
  LRK 236084550

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  13:00 tot 12:20 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:00 tot 18.30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Ilona Broné
  clustermanager
  06 - 434 895 48
  i.brone@kindenco.nl
  Chantal Vos
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 251 357 15
  c.vos@kindenco.nl