Buitenschoolse opvang Weesp: Bovenbende | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Weesp: Bovenbende

 1. Drie verschillende groepen

  BSO Bovenbende bestaat uit drie groepen voor kinderen van 7 tot 12. Onze BSO bestaat uit een aantal ruimtes op de bovenste verdieping. Op deze verdieping hebben we drie ruime groepsruimten, ingericht voor creatieve activiteiten en dans en theater, techniek en wetenschap. Verder een keuken en een heerlijke relaxhoek.

 2. Enthousiast en sterk team

  Om te bereiken dat een kind zich bij ons emotioneel zo veilig mogelijk voelt, vinden wij het belangrijk dat vertrouwde personen het kind begeleiden. Daarom werken wij zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers en vaste invalkrachten.

 3. Activiteiten- en vakantieprogramma

  Tijdens schoolweken hanteren we op BSO Bovenbende een activiteitenschema dat elke maand opnieuw wordt samengesteld, de PM-ers van de groepen bedenken de activiteiten en deze worden dan verwerkt in het schema. Naast het activiteitenschema geven we de kinderen de mogelijkheid om vrij te spelen of om zelf activiteiten te bedenken.
  Voor alle vakantieweken maken we een draaiboek dat verbonden is aan een thema. Op BSO Bovenbende laten we de kinderen meewerken aan het vakantieprogramma, ze mogen uitstapjes en activiteiten bedenken.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Bovenbende?

De locatie is goed bereikbaar met de fiets en auto en ligt in de wijk Weesp Noord met het station en scholen op loopafstand.

Wat biedt BSO Bovenbende?

BSO Bovenbende is een fijne ontmoetingsplek voor kinderen vanaf 7 tot 12 jaar. De kinderen voelen zich betrokken bij de BSO, omdat zij mogen meedenken over de inrichting, speelgoed, regels en activiteiten. Een dag bij Bovenbende is altijd bruisend, gezellig en creatief. Er is een grote buitenruimte en een gymzaal.

Wij hebben beschikking over een podium voor musical en theater, een dans- en muziekhoek, een ruimte waar gewoon lekker kan worden geknutseld en een relaxhoek. Naast het unieke aanbod dat we gaan neerzetten,  blijven we in eerste instantie natuurlijk wel een BSO waar het kind centraal staat en de veiligheid van het kind voorop staat. De kinderen moeten zich geborgen en op hun plek voelen op BSO Bovenbende.

Het workshopprogramma waarmee we gaan werken zal geïnspireerd zijn door de thema’s waarin we ook de lokalen hebben ingericht. Dit kunnen kleine projecten zijn zoals dramalessen, een kookactiviteit, maar ook grote projecten die we afsluiten met een voorstelling voor de ouders en andere kinderen.

BSO Weespersluis is op dit moment ook gevestigd in BSO Bovenbende. Deze groep is gevestigd op de eerste verdieping. Zodra de wijk en school klaar zijn, zal deze BSO groep verhuizen naar de nieuwe locatie. De BSO biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar die op de Jozefschool zitten.

Scholen

De kinderen van de Triangel, Van der Muelen-Vastwijkschool, Kors Breijer en Jozefschool kunnen op BSO Bovenbende terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Papelaan 99D
  1382 RK Weesp
  Tel. 0294 – 48 31 20
  LRK 236084550

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  13:00 tot 12:20 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:00 tot 18.30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Ilona Broné
  clustermanager
  06 - 434 895 48
  i.brone@kindenco.nl
  Bianca Kraan
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 127 516 17
  b.kraan@kindenco.nl