Buitenschoolse opvang Vinkeveen: Vinken

 1. Gevestigd bij Korfbalvereniging De Vinken
 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Vinken?

BSO Vinken is gevestigd in het clubgebouw van de korfbalvereniging De Vinken, op sportpark Molmhoek in Vinkeveen. Het sportpark is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt BSO Vinken?

BSO Vinken is een sport BSO waar kinderen van 7 tot 12 jaar worden opgevangen. Er is binnen voldoende ruimte en materiaal om te spelen, maar er wordt voornamelijk buiten gespeeld en gesport. De activiteiten worden aangeboden op leeftijd en niveau van de kinderen. Hiervoor volgen zij een jaarplanning waarin zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod komen. In de vakanties wordt samen gewerkt met BSO Vinkenrijk in Vinkeveen en de BSO Touwladder en Kids & Co in Wilnis. Er wordt een gevarieerd sportprogramma per dag aangeboden per leeftijdsgroep.

Scholen

De kinderen van basisschool de Pijltaart, de Schakel en de Jozefschool kunnen op BSO Vinken terecht. Andere scholen kunnen op aanvraag worden gehonoreerd.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Sportpark De Molmhoek
  Mijdrechtsedwarsweg 4, Vinkeveen
  Tel. 06 – 154 548 19
  LRK 261609944

  Maandag
  14:30 – 18:30 uur
  Dinsdag
  14:30 – 18:30 uur
  Donderdag
  14:39 – 18:30 uur

  In de vakanties voegen BSO Vinken en BSO Parkieten samen op een van de locaties. De openingstijden zijn dan van 07:30 – 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Sandra Misdorp
  Clustermanager
  tel. 06 - 253 199 83
  s.misdorp@kindenco.nl
  Monique ten Bosch
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 115 628 83
  m.tenbosch@kindenco.nl