Buitenschoolse opvang Maarssen: Uit de Kunst | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Maarssen: Uit de Kunst

 1. Speciale aandacht voor kunst- en cultuuractiviteiten

  Op de BSO is extra aandacht voor kunst en cultuur. Er worden leuke activiteiten gedaan met de kinderen, zodat ze hun talenten en interesses kunnen ontdekken en ontwikkelen. U kunt denken aan activiteiten op het gebied van toneel en dans, een bezoek aan een museum, kunstwerken maken met verschillende materialen en muziek maken met onder andere een DJ-tafel.

 2. Gelegen in basisschool 't Palet, Bolenstein

  We zitten met de BSO in de aula van de school. Daar hebben wij allerlei hoekjes gecreëerd om na school lekker te kunnen spelen. Ook maken wij gebruik van het kennisplein van de school.

 3. Ruim buitenspeelplein

  We spelen veel buiten! Voetballen op het grote schoolplein, klimmen, klauteren. Maar ook balspellen zijn hier zeer geliefd!

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Uit de Kunst?

BSO Uit de Kunst ligt in Maarssen-Dorp en bevindt zich in basisschool Wereldkids Bolenstein op de tijdelijke locatie Troelstrastraat 58 in Maarssen-Dorp.

Wat biedt BSO Uit de Kunst?

BSO Uit de Kunst is een BSO die gericht is op kunst & cultuur én op de talenten van de kinderen. De kinderen spelen graag buiten; ze maken gebruik van het net aan het net nieuw ingerichte buitenspeelterrein. Naast dit plein kan er ook gebruik worden gemaakt van de gymzaal op school. Fijn als het slecht weer is want dan kunnen de kinderen lekker uitrazen tijdens een sport en spel activiteit.

BSO Uit de Kunst verzorgt activiteiten zoals knutselen, koken, toneel en dans. Daarnaast heeft de BSO ook een eigen DJ tafel die tevoorschijn wordt gehaald tijdens leuke feestjes op de BSO. De kinderen mogen zelf achter de DJ tafel en maken dan de leukste muziek!

Op de BSO wordt er gewerkt met verschillende thema’s. Iedere periode kent een eigen thema, zo ook in de vakanties.. Op BSO Uit de Kunst mogen kinderen zelf kiezen of ze meedoen aan de activiteit of niet. De keuze is volledig aan de kinderen. Uiteraard stimuleren wij ze om mee te doen aan leuke activiteiten.

BSO uit de Kunst werkt nauw samen met BSO Handzup. Deze BSO bevindt zich nog op de oude locatie (Gaslaan). In de vakanties worden deze twee locaties samengevoegd en spelen de kinderen op BSO Uit de Kunst. Indien hiervan wordt afgeweken, krijgt u dat uiteraard op tijd te horen. Deze twee BSO locaties komen uiteindelijk weer in 1 gebouw terecht wanneer het Kindcentrum Bolenstein wordt opgeleverd. De verwachting is dat dit in 2023 zal gaan gebeuren!

Scholen

De kinderen van Wereldkids Bolenstein kunnen op BSO Uit de Kunst terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Troelstrastraat 58A
  3601 WD Maarssen
  Tel. 06-21367670

  LRK 122765588

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:15 tot 18:30 uur 
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:15 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Ingrid Pleijler
  clustermanager
  tel. 06 - 571 488 11
  i.pleijler@kindenco.nl
  Wendy Lith
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 114 196 43
  w.lith@kmnkindenco.nl