Buitenschoolse opvang Vleuterweide: Tuinlanden | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Vleuterweide: Tuinlanden

 1. BSO groepen naar leeftijd

  Om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen, hebben bovenbouw en onderbouw hun eigen groepsruimtes. Activiteiten worden op niveau aangeboden en bieden zo voldoende uitdaging.

 2. Sporten in de gymzaal

  BSO Tuinlanden maakt gebruik van de grote gymzaal van de Twaalfruiter. Ook worden er sport- en spelactiviteiten aangeboden buiten op het speelveld onder begeleiding van een pedagogisch medewerker met een sportopleiding.

 3. Vakanties

  In de vakantie wordt het activiteitenprogramma verder uitgebreid met bijzondere activiteiten en uitstapjes in de omgeving.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Tuinlanden?

BSO Tuinlanden is gevestigd in RKBS de Twaalfruiter, locatie Tuinlanden aan de Kweektuinlaan 11. De BSO is opgesplitst in een 7- groep en een 7+ groep.

Wat biedt BSO Tuinlanden?

Wij bieden de kinderen een huiselijke sfeer en creatieve activiteiten. Op de eerste verdieping hebben wij een eigen BSO lokaal (7+) tot onze beschikking. Op de begane grond in het speellokaal is ook een tweede BSO groep (7-) te vinden. Wij beschikken over een grote gymzaal en een riant speelveld buiten waar de kinderen veel mogelijkheden tot spel hebben. Onze sport medewerkers organiseren regelmatig sportactiviteiten voor de kinderen op de BSO. Kinderen kunnen dagelijks kiezen uit meerdere activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn die door de kinderen zelfstandig gedaan kunnen worden zoals knutselen, een gezelschapsspelletje spelen of verkleden. Daarnaast worden er dagelijks activiteiten aangeboden onder begeleiding van een pedagogisch medewerker zoals tuinieren, koken, handvaardigheid etc.

Scholen

De kinderen van basisschool de Twaalfruiter kunnen op BSO Tuinlanden terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Kweektuinlaan 11
3452 SR Vleuten
Tel. 030 – 200 61 70
LRK 298435330

Maandag
14:00 tot 18:30 uur
Dinsdag
14:00 tot 18:30 uur
Woensdag
12.15 tot 18:30 uur
Donderdag
14:00 tot 18:30 uur
Vrijdag
14:00 tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Wieke Westrik
clustermanager
tel. 06 - 434 995 38
w.westrik@kmnkindenco.nl
Almara Mahakena
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 130 655 68
a.mahakena@kmnkindenco.nl