Buitenschoolse opvang Vleuterweide: Tuinlanden

 1. BSO groepen naar leeftijd

  Om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen, hebben bovenbouw en onderbouw hun eigen groepsruimtes. Activiteiten worden op niveau aangeboden en bieden zo voldoende uitdaging.

 2. Sporten in de gymzaal

  BSO Tuinlanden maakt gebruik van de grote gymzaal van Basisschool Blink. Ook worden er sport- en spelactiviteiten aangeboden buiten op het speelveld onder begeleiding van een pedagogisch medewerker met een sportopleiding.

 3. Vakanties

  In de vakantie wordt het activiteitenprogramma verder uitgebreid met bijzondere activiteiten en uitstapjes in de omgeving.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Tuinlanden?

BSO Tuinlanden is gevestigd in Basisschool Blink aan de Kweektuinlaan. Wij maken gebruik van de speelzalen, een klaslokaal en een eigen BSO ruimte.

Wat biedt BSO Tuinlanden?

Wij bieden de kinderen een huiselijke sfeer en creatieve activiteiten. Op de eerste verdieping hebben wij een eigen BSO lokaal en een klaslokaal in deelgebruik met Basisschool Blink. Hier worden kinderen van 4 – 7 jaar opgevangen. Op de begane grond bevind de BSO zich in de speellokalen. Hier worden kinderen van 7 jaar en ouder opgevangen.

Wij beschikken over een grote gymzaal en een riant speelveld buiten waar de kinderen veel mogelijkheden tot spel hebben. Onze sportmedewerkers organiseren regelmatig sportactiviteiten voor de kinderen op de BSO. Kinderen kunnen dagelijks kiezen uit meerdere activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn die door de kinderen zelfstandig gedaan kunnen worden zoals knutselen, een gezelschapsspelletje spelen of verkleden. Daarnaast worden er dagelijks activiteiten aangeboden onder begeleiding van een pedagogisch medewerker zoals theater, koken, handvaardigheid, sport.

BSO Tuinlanden is een BSO voor jong en oud. Hoewel de BSO wat groot kan ogen, is er oog voor elk kind en werken de BSO groepen nauw met elkaar samen. De activiteiten die worden aangeboden, sluiten aan op verschillende leeftijden en de pedagogisch medewerkers zijn continu bezig met uitzetten van nieuwe activiteiten.

Op de BSO wordt gewerkt met thema’s waarop de activiteiten aansluiten. De onderbouwgroepen worden tijdens de activiteiten begeleid, terwijl de bovenbouwgroepen meer vrij worden gelaten bij het uitvoeren van de activiteiten.

Tijdens de activiteiten wordt er gestimuleerd op de autonomie en creativiteit, maar ook samenspel en participatie. De pedagogisch medewerkers nemen geen genoegen met een ‘gewoon leuke dag’, maar door middel van uitjes, individueel- en groepscontact en workshops, proberen de pedagogisch medewerkers er een ‘super leuke dag’ van te maken.

Scholen

De kinderen van Basisschool Blink kunnen op BSO Tuinlanden terecht.

Voorschoolse opvang (VSO)

De kinderen kunnen vanaf 07.30 uur terecht op VSO Tuinlanden.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Kweektuinlaan 11
  3452 SR Vleuten
  Tel. 030 – 200 61 70
  LRK 298435330

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12.15 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Wieke Westrik
  clustermanager
  tel. 06 - 434 995 38
  w.westrik@kindenco.nl
  Peter Burger
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 70
  p.burger@kindenco.nl