Buitenschoolse opvang Wilnis: Touwladder

 1. Scheiding in leeftijd

  Er is een scheiding van de jongste kinderen met een verdeling van onder- en bovenbouw qua leeftijd. Hierdoor sluiten de activiteiten van de groepen beter aan bij de verschillende leeftijden.

 2. Lichte ruimtes

  Onze locatie beschikt over lichte ruimtes, die het pand een fijne sfeer geven.

 3. Mooi atelier

  Boven is er een mooi atelier waar de kinderen kunnen knutselen, maar ook aan projecten kunnen werken, figuurzagen, boetseren enz.

 4. Meiden- en jongenskamer

  Meiden in de bovenbouwleeftijd hebben boven een echte meidenkamer en de jongens in de bovenbouwleeftijd een jongenshonk.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Touwladder?

BSO Touwladder is gehuisvest in een groot gebouw, naast twee basisscholen.

Wat biedt BSO Touwladder?

De opvang is verdeeld over twee verdiepingen: de beneden- en bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevindt zich het atelier, waar kinderen zich creatief kunnen uitleven. In de grote centrale ruimte is een mooie keuken, waar met kinderen gekookt kan worden. De onderbouwgroep beschikt over verschillende ruimtes met daarin o.a. een poppenhoek, atelier en bouwhoek. De bovenbouw beschikt over de bovenverdieping  met een jongenskamer, meisjeskamer, keuken en een huiskamer.
Kinderen van allerlei verschillende leeftijden spelen met elkaar, zodat ze van en met elkaar kunnen leren. Elke maandag maken we gebruik van de sporthal voor uiteenlopende activiteiten.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO Touwladder biedt opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 8:45 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Scholen

De kinderen van OBS Willespoort, Vlinderbos, Kids College en Koningin Julianaschool kunnen op BSO Touwladder terecht. Op woensdag en vrijdag kunnen ook de kinderen van de Jozefschool, de Pijlstaart en de Schakel op BSO Touwladder terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Wagenmaker 97
3648 KV Wilnis
Tel.  0297 – 569300
LRK 169515394

Maandag
14:30 tot 18:30 uur
Dinsdag
14:30 tot 18:30 uur
Woensdag
11:30 tot 18:30 uur
Donderdag
14:30 tot 18:30 uur
Vrijdag
11:30 tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Danielle van der Maale
clustermanager
tel. 06 - 253 199 83
d.vandermaale@kmnkindenco.nl
Monique ten Bosch
senior pedagogisch medewerker
tel. 030 - 695 84 69
m.tenbosch@kmnkindenco.nl