Buitenschoolse opvang Loenen: Sport Loenen | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Loenen: Sport Loenen

 1. Lopend of fietsend naar de BSO

  Lekker in beweging, dat is het motto van Sport Loenen! Daarom worden de kinderen na schooltijd wandelend of met de fiets opgehaald om naar de BSO te gaan.

 2. Veel buitensporttijd met veel afwisselende sporten

  Van levend Stratego, hockey of handbal tot slagbal, volleybal en diverse estafettespellen. Bij BSO Sport Loenen doen we steeds weer iets anders. Naast de vaste activiteiten worden er door het jaar heen ook diverse workshops gegeven, zoals Zumba, rugby, frisbee en yoga.

 3. Haal- en brengmogelijkheid naar sportclubs op sportpark de Heul

  Omdat de BSO zicht bevindt op sportpark De Heul is er de mogelijkheid om kinderen te brengen en te halen bij sportclubs op het terrein.

 4. Kinderparticipatie zit verweven in het dagritme

  Activiteiten, ideeën en uitvoering komen veel voort uit de gesprekken met de kinderen. Dagelijks is er ruimte voor kinderparticipatie. Kinderen worden hier heel blij van en is een groot onderdeel in de tocht naar zelfstandig worden.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sport Loenen?

BSO Sport Loenen is gevestigd in een ruimte van voetbalvereniging SV De Vecht in Loenen.

Wat biedt BSO Sport Loenen?

Vrijheid, ruimte en uitdaging! Hier bieden we een leuke combinatie van BSO-tijd en buitensporttijd. Iedere dag wordt er sport en spel aangeboden op de BSO. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng en hebben de kinderen een grote stem in wat zij het leukst vinden om te doen. Van levend Stratego, hockey of handbal tot slagbal, volleybal en diverse estafettespellen. Bij BSO Sport Loenen doen we steeds weer iets anders. Naast de vaste activiteiten worden er door het jaar heen ook diverse workshops gegeven, zoals Zumba, mountainbiken, rugby, frisbee en yoga.

De kinderen mogen zelf kiezen of zij meedoen aan de activiteiten, ze kunnen ook kiezen voor binnen relaxen of een spelletje. De ruimte van BSO Sport Loenen is ingericht met verschillende speel- en activiteitenhoeken, zoals een ruimte om creatief te zijn, spelletjes te doen of lekker te lezen in een Donald Duck. Uniek in de BSO-ruimte is een grote keuken waar we regelmatig met de kinderen de meest uiteenlopende hapjes maken, zoals gezonde bananenpannenkoeken of heerlijke smoothies. De ene keer eten de kinderen dit in elkaars gezelschap op, maar soms worden ook de ouders uitgenodigd om mee te proeven.

Scholen

De kinderen van Ludgerusschool, Montessorischool Loenersloot, ’t Podium en OBS Graaf Floris kunnen op BSO Sport Loenen terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Rijksstraatweg 178
  3632 AJ  Loenen a/d Vecht
  Tel. 06 – 29079732
  LRK 150669999

  Maandag
  13:45 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  13:45 tot 18:30 uur
  Donderdag
  13:45 tot 18:30

  In de schoolvakanties worden de kinderen van BSO Sport Loenen opgevangen op BSO Knoest. Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Vanesse van der Schaar
  clustermanager
  tel. 06 - 250 889 39
  v.vanderschaar@kindenco.nl
  Lotte Luirink
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 69
  L.Luirink@kindenco.nl