Buitenschoolse opvang Loenen: Sport Loenen | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Loenen: Sport Loenen

 1. Mogelijkheid tot warme maaltijden

  De ouders kunnen voor de kinderen warme maaltijden inkopen, aan het einde van de dag wordt dan in huiselijke kring gegeten.

 2. Heerlijk wandelen of op de fiets naar de BSO

  Kinderen worden na schooltijd door pedagogisch medewerkers opgehaald wandelend of met de fiets. Lekker in beweging, dat is het motto van Sport Loenen!

 3. Sportclubjes

  Aangezien we gesitueerd zijn bij sportpark De Heul is er een goede mogelijkheid tot het brengen en halen naar de sportclubjes op dat terrein. Natuurlijk wordt ook gewerkt naar een stuk zelfstandigheid.

 4. Kinderparticipatie zit verweven in het dagritme

  Activiteiten, ideeën en uitvoering komen veel voort uit de gesprekken met de kinderen. Dagelijks is er ruimte voor kinderparticipatie. Kinderen worden hier heel blij van en is een groot onderdeel in de tocht naar zelfstandig worden.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sport Loenen?

BSO Sport Loenen is gevestigd in een ruimte van voetbalvereniging SV De Vecht in Loenen.

Wat biedt BSO Sport Loenen?

Vrijheid, ruimte en uitdaging! Hier bieden we een leuke combinatie van BSO-tijd en buitensporttijd. Kinderen hebben een grote stem in wat zij het leukst vinden om te doen. Van voetbal, levend stratego of hockey tot slagbal, volleybal en meer. De kinderen sporten buiten en worden begeleid door een sportdocent. We gebruiken uitdagende materialen en zijn actief buiten. Kinderen hebben de ruimte zichzelf te zijn en kunnen binnen net zo goed kiezen voor relaxen of een spelletje. De ruimte van BSO Sport Loenen is ingericht met verschillende speel- en activiteitenhoeken. Uniek in de BSO-ruimte is een grote keuken waar we met de kinderen de meest uiteenlopende hapjes maken. Naast ons vaste team van pedagogisch medewerkers hebben wij binnen ons cluster ook een vakspecialist beeldende vorming. In verschillende blokken door het jaar heen biedt zij de kinderen uitdagende, originele en prikkelende activiteiten rondom haar specialisme beeldende vorming.

Scholen

De kinderen van Ludgerusschool, Montessorieschool Loenersloot, ’t Podium, OBS Graaf Floris en CSV Ridderhof Vreeland kunnen op BSO Sport Loenen terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Rijksstraatweg 178
3632 AJ  Loenen a/d Vecht
Tel. 06 – 29079732
LRK 150669999

Maandag
13:45 tot 18:30 uur
Dinsdag
13:45 tot 18:30 uur
Donderdag
13:45 tot 18:30

In de schoolvakanties worden de kinderen van BSO Sport Loenen opgevangen op BSO Knoest. Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Miranda van der Linden – Bon
clustermanager
tel. 06 - 250 889 39
m.vanderlinden@kmnkindenco.nl
Anita Hoogendoorn
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 464 565 40
a.hoogendoorn@kmnkindenco.nl
Menno Golsteijn
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 500 521 69
m.golsteijn@kmnkindenco.nl