Buitenschoolse opvang Breukelen: Sport Breukelen

 1. Kleine locatie gelegen op de sportvelden van FC Breukelen

  De locatie maakt gebruik van de omliggende sportvelden. Elke dag wordt er een sportactiviteit aangeboden door een pedagogisch medewerker met een sportachtergrond.

 2. Opgehaald met de fiets

  Bewegen is gezond en daarom stimuleren wij de kinderen die de sport BSO bezoeken met de fiets te komen. De kinderen worden door de pedagogisch medewerker opgehaald en fietsen onder begeleiding naar de BSO. Indien fietsen echt niet mogelijk is dan worden ze met de bus naar de BSO gebracht.

 3. Mogelijkheid tot warm eten

  Voor ouders en kinderen die dit willen is er de mogelijkheid om een warme maaltijd af te nemen. De maaltijden worden verzorgd door de plaatselijke horeca en voldoet aan alle eisen van de hygiënecode kleine instellingen. De maaltijden worden warm aangeleverd. Indien ouders dit willen kunnen zij ook een maaltijd voor zichzelf bestellen en laten afleveren.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

De kinderen van BSO Sport Breukelen worden tijdelijk opgevangen bij BSO Schepershoek

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sport Breukelen?

BSO Sport Breukelen is gevestigd in een eigen gebouw op het terrein van de voetbalvereniging FC Breukelen in Breukelen.

Wat biedt BSO Sport Breukelen?

BSO Sport Breukelen maakt gebruik van de omliggende sportvelden. De binnenruimte van de BSO is ingericht met een zithoek, verschillende speelhoeken en een eettafel. Voor het buitenspelen gebruiken we de verschillende sportvelden rondom het sportcomplex. Deze BSO is voor kinderen die het leuk vinden om aan sport, spel of beweging te doen en graag buitenactiviteiten ondernemen. De kinderen hebben inspraak in de activiteiten die gepland zijn. Behalve een gevarieerd aanbod aan activiteiten is er voor en na de activiteit ook ruimte voor vrij spel of om even te ‘chillen’. Omdat BSO Sport Breukelen gericht is op sport- en buitenactiviteiten wordt extra aandacht gevraagd voor de kleding die zij dragen. Het is belangrijk dat de kinderen tijdens het spelen vies mogen worden.
We weten dat oudere kinderen de BSO nog wel eens ‘saai’ kunnen vinden. Bij BSO Sport Breukelen ondertekenen kinderen ouder dan 8 jaar en hun ouders een zelfstandigheidscontract. Hierin maken we afspraken over wat kinderen zelf mogen bepalen. Dit werkt heel goed voor ‘onze’ bovenbouwers!

Voorschoolse opvang (VSO)

Voor kinderen van BSO Sport Breukelen is het mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen. Dit kan op maandag, dinsdag en donderdag op locatie Knots, aan de Schepershoekweg, van 7:30 tot 8:45 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Basisschool De Bijenschans verzorgt zelf VSO.

Scholen

De kinderen van de Regenboog, de Schepershoek, de Willibrordus en de Bijenschans kunnen op BSO Sport Breukelen terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Broekdijk oost 30
  3621 LN  Breukelen
  Tel: 06 – 46627863
  LRK  870622869

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur op locatie BSO Schepershoek. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbsobreukelen@kmnkindenco.nl

  Irma van Wijngaarden
  clustermanager
  tel. 06 - 211 861 06
  i.vanwijngaarden@kindenco.nl