Buitenschoolse opvang Den Dolder: Spelonk

 1. Uitdagend workshop aanbod

  BSO Spelonk werkt met een gestructureerd workshopaanbod in 4 blokken. Deze worden aangeboden door onze eigen vakdocenten maar ook door externe docenten. U kunt uw kind(eren) hier voor aanmelden.

 2. Speels ingerichte ruimte

  De ruimten van de BSO binnen de school zijn licht en speels ingericht waar kinderen met spel- of knutselmateriaal een rustig plekje kunnen zoeken.

 3. Werkt met methode 'Vreedzame scholen'

  In de methodes van De Vreedzame School staan sociale competentie en democratisch burgerschap centraal. Ook op BSO Spelonk hanteren wij deze methodes.

 4. Dichtbij sportvelden en sporthal

  Het zeer kindvriendelijke schoolplein is aangrenzend aan de sportvelden waar dagelijks gebruik van kan worden gemaakt. Bij slecht weer kunnen wij af en toe gebruik maken van de naastgelegen sporthal en dagelijks van de speelzaal van school.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Spelonk?

De BSO ligt in een woonwijk van Den Dolder en is omgeven door bomen. De BSO bevindt zich in IKC De Schilden. Naast de BSO zijn een sporthal en een aantal voetbalvelden waar gebruik van gemaakt wordt.

Wat biedt BSO Spelonk?

BSO Spelonk heeft een eigen ruimte binnen IKC “De Schilden”. Wanneer u aan het werk bent, is uw kind van harte welkom na schooltijd bij de buitenschoolse opvang Spelonk. Kinderen krijgen bij binnenkomst iets te drinken en eten. Tijdens een gezellig moment samen kunnen zij iets vertellen over hun schooldag. Daarna gaan de kinderen alleen of samen met anderen spelen of meedoen aan activiteiten. Bijvoorbeeld in het atelier, op het sportveld, koken/bakken of huiswerk maken en chillen.

In het bos kan naar hartenlust een hut worden gebouwd of een spel worden gespeeld. In de vakanties wordt er gewerkt met verschillende themaweken.

Voorschoolse opvang (VSO)

Op dit moment bieden wij geen VSO aan. Maar mocht u behoefte hebben aan VSO neem dan contact op met de afdeling planning. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we besluiten om de VSO weer aan te bieden.

Scholen

De kinderen van basisschool De Kameleon kunnen op BSO Spelonk terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Schroeder vd Kolklaan 1
  3734 VH Den Dolder
  Tel. 030 – 225 28 22
  LRK 743929469  

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  gesloten
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Leonie van Duren
  clustermanager
  tel. 06 - 131 784 76
  l.vanduren@kindenco.nl
  Nigel van Zelst
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 473 905 37
  n.vanzelst@kindencoludens.nl
  Sophia Houpt
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 473 516 45
  s.houpt@kindencoludens.nl