Buitenschoolse opvang Weesp: Speelrijk

 1. Twee schoolpleinen

  De buitenruimte is ingericht om naar hartenlust in te kunnen spelen. Er is voor elk wat wils.

 2. Samenwerking de Brede School

  BSO Speelrijk is onderdeel van de Brede School Kors Breijer en is een samenwerkingsverband tussen onderwijs, welzijn, kinderopvang, die zich bezig houden met opgroeiende kinderen. De organisaties werken toe naar samenwerking met sport, cultuur en zorg. Het doel van het samenwerkingsverband is de ontwikkelingskansen van de kinderen te vergroten.

 3. Vast team van medewerkers

  Van onze pedagogisch medewerkers verwachten wij dat zij openstaan voor de kinderen en op de juiste manier ingaan op hun signalen en ontwikkeling. Hun persoonlijke betrokkenheid tonen en gericht positieve gevoelens naar de kinderen uiten. Dat zij de kinderen de ruimte geven zich te ontwikkelen in een veilige context, respect hebben voor de kinderen en hun sociale en culturele achtergrond, en de kinderen kunnen en zullen motiveren, stimuleren en instrueren, en in staat zijn tot een open communicatie met ouders en collega’s.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Speelrijk?

Buitenschoolse opvang Speelrijk is gevestigd in de Brede School Kors Breijer in de wijk Noord in Weesp. Op de begane grond zijn twee ruimten die gezamenlijk met de kleuterklassen gebruik worden. Op de eerste verdieping heeft de BSO een eigen (atelier) ruimte.
De locatie is goed bereikbaar met de fiets en de auto. Het station en de scholen liggen op loopafstand. Het kinderdagverblijf bevindt zich in hetzelfde pand, dit is ideaal voor ouders met kinderen op het kinderdagverblijf en op de BSO.

Wat biedt BSO Speelrijk?

De Brede School Kors Breijer is een gebouw met een rijke leer- en speelomgeving waarin kinderen van 0 tot 12 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen kunnen opdoen. BSO Speelrijk is voor kinderen vanaf 4 tot 7 jaar oud. Via openslaande deuren hebben de BSO kinderen de beschikking over het kleuterspeelplein en het grote speelplein. In de centrale keuken bevindt zich een prachtig kinderkookeiland. In een speciaal ingericht atelier kunnen de kinderen naar hartenlust knutselen. Ook hebben we de beschikking tot de kleine kleuter gymzaal en grote gymzaal. BSO Speelrijk biedt een aantrekkelijk buitenschools activiteitenaanbod op het gebied van muziek, dans, turnen, sport en spel. Er is één gezamenlijke pedagogische visie, één opvoedingsklimaat met een doorgaande lijn van kinderdagverblijf naar BSO en school.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO Speelrijk biedt opvang voor kinderen van de Kors Breijer school aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 8:30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Scholen

De kinderen van de Kors Breijer en Jozefschool kunnen op BSO Speelrijk terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Papelaan 122 B
  1382 RP Weesp
  Tel. 06 – 501 659 01
  LRK 427552643

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Ilona Broné
  clustermanager
  06 - 434 895 48
  i.brone@kindenco.nl
  Chantal Vos
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 251 357 15
  c.vos@kindenco.nl