Buitenschoolse opvang Houten: Schoolhuys

 1. Uitdagend activiteitenprogramma
 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Schoolhuys?

BSO Schoolhuys ligt in de wijk het Gilden in Houten, midden in een woonwijk en is gevestigd in basisschool ’t Schoolhuys. De locatie ligt vlakbij winkelcentrum het Rond en op loopafstand van het station.

Wat biedt BSO Schoolhuys?

BSO Schoolhuys maakt gebruik van de centrale hal in de school en van het peuterlokaal. De ruimte is gezellig met vrolijke kleuren, diverse speelhoeken en volop keuze aan materialen en speelgoed. Dagelijks is er een leuk activiteitenaanbod, dat aansluit op de behoeftes, ontwikkelingsgebieden en de leeftijden van de kinderen. De activiteiten en workshops worden gegeven door de pedagogisch medewerkers of door een externe aanbieder. Soms is er ook ruimte voor de kinderen van 7 jaar en ouder om zelf (onder begeleiding van een pedagogisch medewerker) een workshop te geven.

Op onze BSO vinden we het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en dat er naar hun behoeftes gekeken en geluisterd wordt. Zo denken de kinderen mee over de aanschaf van nieuwe materialen en verzinnen we samen nieuwe thema’s en activiteiten. Iedere maand begint er een nieuw thema en ook in de vakanties hebben wij uitdagende activiteiten en uitstapjes.

Scholen

De kinderen van ‘t Schoolhuys kunnen op BSO Schoolhuys terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Tappersgilde 22
  3994 CG Houten
  Tel. 06 – 571 488 00

  LRK: 215109338

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Tijdens schoolvakanties geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mies Kroese
  clustermanager
  tel. 06 - 131 723 16
  m.kroese@kindenco.nl
  Fleur Groen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 130 657 39
  f.groen@kindenco.nl