Buitenschoolse opvang Breukelen: Schepershoek

 1. 7 tot 12 jaar

  BSO Schepershoek biedt opvang aan kinderen van 7 tot 12 jaar.

 2. Kinderparticipatie

  Kinderparticipatie is bij deze BSO een groot onderdeel in de dagelijkse gang van zaken. De kinderen mogen meedenken over thema’s, inrichting en het aanbod van activiteiten. Er staat ook een ideeën-/opmerkingenbus voor de kinderen in de BSO.

 3. Mogelijkheid tot warm eten

  Voor ouders en kinderen die dit willen is er de mogelijkheid om een warme maaltijd af te nemen. De maaltijden worden verzorgd door de plaatselijke horeca en voldoet aan alle eisen van de hygiënecode kleine instellingen. De maaltijden worden warm aangeleverd. Indien ouders dit willen kunnen zij ook een maaltijd voor zichzelf bestellen en laten afleveren.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Schepershoek?

BSO Schepershoek is gevestigd op het terrein van basisschool de Schepershoek en ligt naast het multifunctionele gebouw in Breukelen.

Wat biedt BSO Schepershoek?

De combinatie van uitdaging, verrassing en rust na schooltijd en in vakanties maakt deze BSO uniek. BSO Schepershoek biedt opvang aan kinderen van 7 jaar en ouder. We weten dat oudere kinderen de BSO nog wel eens ‘saai’ kunnen vinden. Bij BSO Schepershoek ondertekenen kinderen ouder dan 8 jaar en hun ouders een zelfstandigheidscontract. Hierin maken we afspraken over wat kinderen zelf mogen bepalen. Dit werkt heel goed voor ‘onze’ bovenbouwers! De kinderen kunnen onbeperkt gebruikmaken van het schoolplein van de basisschool.
BSO Schepershoek beschikt over een aangrenzende natuurlijke tuin, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ook is er een atelier; hier worden onder leiding van een pedagogisch medewerker uitdagende activiteiten geboden zoals zagen, timmeren, etc.
De kinderen worden bijna allemaal lopend opgehaald (m.u.v. De Bijenschans, deze kinderen worden met de elektrische bakfiets gehaald). Lekker even alles loslaten van school en naar een andere omgeving.

Voorschoolse opvang (VSO)

Voor kinderen van BSO Schepershoek is het mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen. Dit kan op maandag, dinsdag en donderdag in het naastgelegen gebouw bij BSO Knots, van 7:30 tot 8:45 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Basisschool De Bijenschans verzorgt zelf VSO.

Scholen

De kinderen van de Regenboog, de Schepershoek, de Willibrordus en de Bijenschans kunnen op BSO Schepershoek terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Schepersweg 8
  3621 JK  Breukelen
  Tel. 0346 – 257766
  LRK 173251869

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:00 tot 18:30 uur (op locatie BSO Knots)
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbsobreukelen@kmnkindenco.nl

  Irma van Wijngaarden
  clustermanager
  tel. 06 - 211 861 06
  i.vanwijngaarden@kindenco.nl
  Steven van der Rijst
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 598 219 86
  s.vanderrijst@kindencoludens.nl