Buitenschoolse opvang Vreeland: Ridderhof | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Vreeland: Ridderhof

 1. Ruim en uitdagend activiteitenaanbod

  Het activiteitenaanbod bij BSO Knoest varieert van sport- en spel in het speellokaal of op het plein tot creatieve activiteiten in het atelier.

 2. Haal- en brengmogelijkheid naar sportclubjes in het dorpshuis

  Gedurende de week zijn er in het dorpshuis op verschillende momenten turn- en danslessen in het dorpshuis. De medewerkers van de BSO brengen de kinderen daar naartoe en kunnen ze ook weer ophalen.

 3. Vertrouwde, kleine locatie met huiselijke sfeer

  BSO Ridderhof heeft plek voor maximaal 30 kinderen, verdeeld over twee stamgroepen. Daardoor is er veel ruimte voor individuele begeleiding. Ook kennen de kinderen elkaar van school, waardoor de overgang van school naar BSO rust biedt. Er heerst daardoor een heerlijke huiskamersfeer.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Ridderhof?

BSO Ridderhof is gevestigd in de Brede School in Vreeland, samen met basisschool CSV Ridderhof en peutergroep Vechtkroost.

Wat biedt BSO Ridderhof?

De BSO beschikt over een eigen groepsruimte in de school waar het voor de kinderen lekker ‘thuiskomen’ is na een schooldag. Daarnaast beschikken we over een atelier en is er de mogelijkheid te bewegen in het speellokaal. Op het grote schoolplein kunnen de kinderen buiten spelen.

Er is volop ruimte voor ontwikkeling naar zelfstandigheid in de veilige omgeving van het dorp. Bij BSO Ridderhof staat kinderparticipatie voorop. We bieden de kinderen originele activiteiten waaruit zij zelf mogen kiezen. Zo worden er buiten bijvoorbeeld estafettespellen georganiseerd of spellen met muziek. Ook is er buiten veel ruimte waar kinderen met doeken en dekens hutten kunnen bouwen of spelen op de speeltoestellen. En in de zomer is er vooral veel waterpret!

Naast de activiteiten die we doen met ons vaste team van pedagogisch medewerkers, organiseren wij vaak workshops met externe docenten. Dit is iedere keer weer anders en kan variëren van een zumba-workshop of een creatieve workshop tot een kookworkshop.

Scholen

De kinderen van CSV Ridderhof kunnen op BSO Ridderhof terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Niftarlakelaan 5
  3633 CA  Vreeland
  Tel.  06 – 15511572
  LRK 124041796

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:15 tot 18:30 uur

  In de schoolvakanties worden de kinderen van BSO Ridderhof opgevangen op BSO Knoest. Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Vanesse van der Schaar
  clustermanager
  tel. 06 - 250 889 39
  v.vanderschaar@kindenco.nl
  Lotte Luirink
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 69
  L.Luirink@kindenco.nl