Buitenschoolse opvang Reeuwijk: De Bron

 1. Alles onder één dak
 2. In school gevestigd
 3. Kleinschalig en sfeervol
 4. Goede samenwerking met peutergroep De Bron & de basisschool
 5. Uitdagend, gevarieerd activiteiten programma
 6. Buitenschoolse activiteiten (BSA)

  Er worden verschillende buitenschoolse activiteiten georganiseerd. Dit zijn workshops van enkele weken waar kinderen zich voor kunnen opgeven. Ook kinderen van basisschool De Bron kunnen zich opgeven. Meer informatie leest u op BSA Groeiling.

 7. Groot buitenspeelplein
 8. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) De Bron?

BSO De Bron is gevestigd in basisschool De Bron.

Wat biedt BSO De Bron?

BSO de Bron vangt kinderen op in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en  heeft in de school de beschikking over een eigen lokaal met een poppenhoek, bouwhoek en chillhoek. Kinderen mogen vrij spelen, maar er worden ook dagelijks activiteiten georganiseerd. Dit kunnen creatieve activiteiten, sportactiviteiten, dansactiviteiten, voorleesmomenten en spelletjes zijn.

Het hele jaar door werkt de BSO met thema’s en in de vakanties worden hier activiteiten of uitjes aan gekoppeld. Voor de kinderen die dat willen is er gelegenheid om, in overleg met ouders, op een rustige plek huiswerk te maken. Kinderen kunnen heerlijk buitenspelen op de speelpleinen bij de school. Op de pleinen staan speeltoestellen en een zandbak.

BSO de Bron probeert zoveel mogelijk met de school samen te werken. Door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met dezelfde thema’s en te overleggen met de leerkrachten.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO de Bron biedt maandag en dinsdag opvang aan van 7:30 tot 8:30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt. Als er genoeg animo is voor VSO openen we ook op andere dagen.

Scholen

De kinderen van basisschool De Bron kunnen op BSO De Bron terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Drielingschouw 1
  2811 LP Reeuwijk
  06 – 539 166 73
  LRK 228289993

  Maandag
  14:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Femke Blaauw
  clustermanager
  tel. 06 - 203 036 27
  f.blaauw@kindencoludens.nl