Buitenschoolse opvang Breukelen: Knots | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Breukelen: Knots

 1. 4 tot 7 jaar

  BSO Knots biedt opvang aan kinderen van 4 tot 7 jaar

 2. Thema gericht werken

  Elke periode staat er een thema centraal. Bij het kiezen van de thema’s wordt gekeken naar wat op dat moment bij de kinderen leeft.

 3. Mogelijkheid tot warm eten

  Voor ouders en kinderen die dit willen is er de mogelijkheid om een warme maaltijd af te nemen. De maaltijden worden verzorgd door de plaatselijke horeca en voldoet aan alle eisen van de hygiënecode kleine instellingen. De maaltijden worden warm aangeleverd. Indien ouders dit willen kunnen zij ook een maaltijd voor zichzelf bestellen en laten afleveren.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Knots?

BSO Knots is gehuisvest in een multifunctioneel gebouw in Breukelen waarin ook kinderdagverblijf Spruit gevestigd is. BSO Knots ligt naast basisschool de Schepershoek.

Wat biedt BSO Knots?

Het unieke aan deze locatie is het open en uitdagende karakter. Ons opendeuren-beleid stelt ons in de gelegenheid om enerzijds rust te bieden op de groepen en anderzijds door de hele locatie heen dagelijks kinderen te laten deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops. We zijn trots op het atelier, het podium en de keuken in de centrale ruimte. Aan deze centrale ruimte grenzen de groepen en het atelier.
Omdat de BSO op de eerste verdieping van het gebouw zit, beschikt het over een groot dakterras waar gespeeld wordt en waar activiteiten kunnen plaatsvinden. Zomers kan er ook gegeten worden. Daarnaast gebruikt de BSO de buitenruimtes van de naastgelegen basisschool de Schepershoek.
De kinderen worden bijna allemaal lopend opgehaald (m.u.v. De Bijenschans, deze kinderen worden met de elektrische bakfiets gehaald). Lekker even alles loslaten van school en naar een andere omgeving.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO Knots biedt opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 8:45 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Scholen

De kinderen van de Regenboog, de Schepershoek, de Willibrordus en de Bijenschans kunnen op BSO Knots terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Schepersweg 6d
  3621 JK Breukelen
  Tel. 0346 – 262411
  LRK 169668113

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  11:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  Kinderen kunnen op locatie BSO Schepershoek terecht

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbsobreukelen@kmnkindenco.nl

  Irma van Wijngaarden
  clustermanager
  tel. 06 - 211 861 06
  i.vanwijngaarden@kindenco.nl
  Steven van der Rijst
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 598 219 86
  s.vanderrijst@kindencoludens.nl