Buitenschoolse opvang Loenen: Knoest

 1. Haal- en brengmogelijkheid naar sportclubjes in aangrenzende gymzaal

  Gedurende de week zijn er in de aangrenzende gymzaal judo- en turnclubs. De medewerkers van de BSO brengen de kinderen daar naartoe en kunnen ze ook weer ophalen.

 2. Gevarieerd activiteitenaanbod

  Het activiteitenaanbod bij BSO Knoest varieert van sport- en spel in het speellokaal of op het plein, kookworkshops in de keuken tot creatieve activiteiten in het atelier.

 3. Actieve deelname aan activiteiten in de wijk

  Ieder jaar is het team van BSO Knoest aanwezig bij het inhalen van de avondvierdaagse, moedigen zij de kinderen aan bij sportdagen van de scholen. Ook gaan ze samen met de kinderen naar voorstellingen in de bibliotheek of doen ze mee met activiteiten vanuit de Oranjevereniging.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Knoest?

BSO Knoest is gevestigd in de Brede School in Loenen aan de Vecht. Het is een eigentijds en multifunctioneel gebouw dat ook kinderdagverblijf Bladerrijk, twee basisscholen (De Graaf Floris en ’t Podium) en een gymzaal huisvest.

Wat biedt BSO Knoest?

De BSO heeft drie ruime groepsruimtes en een eigen keuken. Het atelier, speellokaal en de aula, delen we met de basisscholen en staan na schooltijd tot onze beschikking. De Brede School heeft ook een ruime keuken waarin we samen met de kinderen kunnen koken en mogen we gebruik maken van het schoolplein van de twee scholen.

Iedere dag bieden we de kinderen een ruim aanbod aan activiteiten aan. Zo kunnen we in het atelier bijvoorbeeld schilderen met modder, werken met hout en bloemenzakjes maken en is er in het speellokaal of op het plein ruimte voor sport en spel. De ideeën van de kinderen zijn een belangrijk startpunt voor het bedenken van thema’s en activiteiten bij BSO Knoest. Natuurlijk is er naast de activiteiten ook veel ruimte voor vrij spel. BSO Knoest heeft in iedere ruimte uitdagende hoeken gecreëerd waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen: zo is er een bouwhoek, een huishoek, heerlijke banken om te relaxen en plekken om spelletjes te doen.

Naast de activiteiten die we doen met ons vaste team van pedagogisch medewerkers, organiseren wij vaak workshops met externe docenten. Dit is iedere keer weer anders en kan variëren van een zumba-workshop of een creatieve workshop tot een kookworkshop.

Scholen

De kinderen van Ludgerusschool, Montessorischool Loenersloot, ’t Podium en OBS Graaf Floris kunnen op BSO Knoest terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Driehovenlaan 7b
  3632 BH  Loenen a/d Vecht
  Tel. 06 – 500 994 35
  LRK 582705435

  Maandag
  13:45 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  13:45 tot 18:30 uur
  Woensdag
  11:30 – 18:30 uur
  Donderdag
  13:45 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  11:30 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Vanesse van der Schaar
  clustermanager
  tel. 06 - 250 889 39
  v.vanderschaar@kindenco.nl
  Lotte Luirink
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 69
  L.Luirink@kindenco.nl