Buitenschoolse opvang Loenen: Knoest | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Loenen: Knoest

 1. Mogelijkheid tot warme maaltijden

  De ouders kunnen voor de kinderen warme maaltijden inkopen, aan het einde van de dag wordt dan in huiselijke kring gegeten.

 2. Sportclubjes

  Gedurende de week zijn in de aangrenzende gymzaal judo- en turnclubjes aanwezig. BSO Knoest brengt de kinderen daar naar toe en kan ze ook weer ophalen.

 3. Nauwe samenwerking met KDV Bladerrijk

  Regelmatig zijn er gezamenlijke activiteiten voor de kinderen van BSO Knoest en KDV Bladerrijk.

 4. Actief meedoen met activiteiten in de wijk

  Ieder jaar is het team van BSO knoest aanwezig bij het inhalen van de Avondvierdaagse, staan zij de kinderen aan te moedigen bij de sportdagen van de scholen en gaan zij samen met de kinderen naar voorstellingen in de bibliotheek of doen zij mee met activiteiten vanuit de Oranjevereniging.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Knoest?

BSO Knoest is gevestigd in de Brede School in Loenen aan de Vecht, een eigentijds en multifunctioneel gebouw dat ook kinderdagverblijf Bladerrijk, twee basisscholen (De Graaf Floris en ’t Podium) en een gymzaal huisvest.

Wat biedt BSO Knoest?

De BSO heeft drie ruime groepsruimtes en een eigen keuken. Er is een huiselijke sfeer met banken. Het atelier, speellokaal en de aula, die we delen met de basisscholen, staan na schooltijd tot onze beschikking. Daarnaast heeft de Brede School een ruime keuken waarin we samen met kinderen kunnen koken. We maken gebruik van het schoolplein van OBS Graaf Floris en basisschool ’t Podium.

Naast ons vaste team van pedagogisch medewerkers organiseren wij vaak workshops met externe docenten. In verschillende blokken door het jaar heen begeleidt zij de kinderen bij uitdagende, originele en prikkelende activiteiten rondom beeldende vorming.

Daarnaast is er een ruim aanbod aan activiteiten iedere dag weer. Veel ideeën van de kinderen zijn een belangrijk startpunt voor het bedenken van thema’s en activiteiten bij BSO Knoest. Zo wordt erg intens gewerkt met kinderparticipatie. Daarnaast is ook veel ruimte voor vrij spel. BSO Knoest heeft in iedere ruimte nieuwe uitdagende hoeken gecreëerd waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Scholen

De kinderen van Ludgerusschool, Montessorischool Loenersloot, ’t Podium, OBS Graaf Floris en CSV Ridderhof Vreeland kunnen op BSO Knoest terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Driehovenlaan 7b
3632 BH  Loenen a/d Vecht
Tel. 06 – 500 994 35
LRK 582705435

Maandag
13:45 tot 18:30 uur
Dinsdag
13:45 tot 18:30 uur
Woensdag
11:30 – 18:30 uur
Donderdag
13:45 tot 18:30 uur
Vrijdag
11:30 tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Miranda van der Linden – Bon
clustermanager
tel. 06 - 250 889 39
m.vanderlinden@kmnkindenco.nl
Anita Hoogendoorn
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 464 565 40
a.hoogendoorn@kmnkindenco.nl
Lotte Luirink
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 500 521 69
L.Luirink@kmnkindenco.nl