Buitenschoolse opvang De Meern: Kleine Prins

 1. Gevestigd in de Drie Koningenschool

  Basisschool de Drie Koningen zit in hetzelfde gebouw. Na schooltijd zijn de kinderen van de onderbouw direct op de BSO waardoor zij niet op elkaar hoeven te wachten om naar een  locatie te lopen.

 2. Pedagogisch klimaat

  Op de BSO heerst hetzelfde pedagogisch klimaat als op de Drie Koningenschool. We hebben 3 pedagogisch medewerkers die naast de BSO ook werkzaam zijn op De Drie Koningenschool. Zij zijn onderwijsassistent en gymdocent. Dit geeft een fijne samenwerking en extra korte lijntjes tussen school en BSO.

 3. Groot speelplein

  Het speelplein van de Mereveldlaan is groot met speeltoestellen en een voetbalveld. Tevens mogen wij gebruik maken van het speelplein aan de Boelenslaan, hier zijn weer andere speelfaciliteiten te vinden dan bij de Mereveldlaan, waaronder vaste tafeltennistafels.

 4. Activiteitenprogramma

  Elke dag bieden we activiteiten aan. Hierin wordt er onderscheid gemaakt tussen onderbouw (7-) en bovenbouw (7+), zodat alle kinderen een aanbod leeftijdsniveau hebben. In de vakantie werken we met verschillende themaweken en worden er uitstapjes gemaakt. We maken ook gebruik van de gymzaal aan de Mereveldlaan.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Kleine Prins?

BSO Kleine Prins is gevestigd in het onderbouwgebouw van RK Basisschool Drie Koningen aan Mereveldlaan 1, op steenworp afstand van het bovenbouwgebouw aan de Boelenslaan. De BSO ligt in het oude gedeelte van De Meern.

Wat biedt BSO Kleine Prins?

De BSO maakt gebruik van verschillende ruimtes, waarvan drie eigen lokalen en één gedeelde ruimte. De jongste groepen (Oranje, Geel en Blauw), voor de kinderen van 4-7 jaar, maken gebruik van het leerplein op de begane grond en van een eigen lokaal op de eerste verdieping. Er zijn verschillende themahoeken gecreëerd met onder andere een speelhuis, bouwhoek en een winkeltje.

Op de eerste verdieping beschikken wij over nog eens twee eigen lokalen, groep Groen, voor kinderen van 6 tot 12 jaar, en groep Rood (7-12 jaar). Deze ruimtes zijn ingericht met een spel- en chillhoek, er staat een tafelvoetbaltafel en er kan volop gebouwd worden met constructiemateriaal.
Er worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden, passend bij het lopende thema, zoals koken en bakken, knutselen en sport- en spelactiviteiten in de speelzaal, maar ook vrij spelen en buitenspelen staan dagelijks op het programma. Kortom, op BSO Kleine Prins verveel je je geen moment!

Scholen

De kinderen van de Drie Koningenschool kunnen op BSO Kleine Prins terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Mereveldlaan 1
  3454 CA De Meern
  Tel. 030 – 666 68 50
  LRK: 635716987

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:15 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Wieke Westrik
  clustermanager
  tel. 06 - 434 995 38
  w.westrik@kindenco.nl
  Stefan Kraan
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 154 931 46
  s.kraan@kindencoludens.nl