Buitenschoolse opvang Houten: Wereldwijs

 1. Kleinschalige opvang op een vertrouwde plek

  Zodra de bel gaat, halen we de kinderen op of lopen de oudere kinderen zelf binnendoor naar de BSO. Kinderen voelen zich vertrouwd in het gebouw en kunnen meteen van de kleinschalige opvang gaan genieten. Op de BSO vangen we 20 kinderen op met 2 pedagogisch medewerkers.

 2. Intensieve samenwerking met school

  BSO Wereldwijs is gevestigd in basisschool WERELDwijs. Er is een goede afstemming, zowel op directieniveau, als tussen de leerkrachten en de pedagogisch medewerkers. De pedagogisch medewerkers ondersteunen regelmatig bij activiteiten die op school aangeboden worden. Als het gewenst is, is dagelijks contact met de leerkrachten over de kinderen mogelijk.

 3. Heerlijk spelen

  Zowel in de speelzaal, als buiten op het schoolplein en het skatepark is er volop ruimte voor sport- en spelactiviteiten. Er zijn diverse speeltoestellen, een zandbak en schommels aanwezig.

 4. Uitdagend activiteitenaanbod en zwemles mogelijk

  Dagelijks vindt een uitdagend (themagericht) activiteitenaanbod plaats, waarbij volop aandacht is voor sport en spel, creativiteit en koken. Daarnaast worden er af en toe workshops door externen aangeboden waaraan kinderen kunnen deelnemen.
  Daarnaast is het op dinsdag mogelijk dat de kinderen hun zwemdiploma onder BSO tijd halen. We werken hiervoor samen met zwembad de Wetering.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Wereldwijs?

Buitenschoolse opvang Wereldwijs is gevestigd in Protestants-christelijke basisschool WERELDwijs. Deze school ligt in wijk de Slag, dichtbij het Oude dorp en makkelijk te bereiken via de A27.

Wat biedt BSO Wereldwijs?

BSO Wereldwijs heeft , één basisgroep en is gevestigd in de grote aula van basisschool WERELDwijs. De BSO-ruimte is gezellig en huiselijk ingericht met diverse materialen en mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Zo is er een ruime keuze aan constructiemateriaal, gezelschapsspellen en knutsel- en techniekmateriaal. Er is een bouw- en huishoek en een chillhoek waar de kinderen lekker tot rust kunnen komen met bijvoorbeeld een boek.

Op BSO Wereldwijs kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen op het grote schoolplein met diverse speeltoestellen en buitenspeelmaterialen.

Daarnaast maken wij gebruik van de keuken voor de diverse kookactiviteiten en het speellokaal voor sport- en spelactiviteiten. Naast de kookactiviteiten en sport en spel, bieden wij de kinderen uitdagende activiteiten aan op het gebied van theater, muziek, techniek en creativiteit.

In de vakanties worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar de diverse faciliteiten in de buurt. Er is veel individuele aandacht. Ook is er veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. We hebben regelmatig afstemming met school door middel van contact met de leerkrachten en/of de directie van de school.

Scholen

De kinderen van basisschool WERELDwijs kunnen op BSO Wereldwijs terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Guldenslag 131
  3991 WE Houten
  Tel. 06 – 831 803 14
  wereldwijs@kmnkindenco.nl
  LRK  294977983

  Maandag
  14:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mies Kroese
  clustermanager
  tel. 06 - 131 723 16
  m.kroese@kindenco.nl
  Suzanne de Liefde
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 821 762 28
  s.deliefde@kmnkindenco.nl