Buitenschoolse opvang Vleuten: Gouddelvers

 1. Gelegen aan de rand van het Maximapark

  Het Maximapark is onze achtertuin en daar maken we graag gebruik van. We zijn vaak te vinden in de bosspeeltuin of op ontdekkingsreis in de natuur van het Maximapark.

 2. Buitenspelen op een prachtig buitenterrein

  Bij BSO Gouddelvers spelen we zoveel mogelijk buiten. Daarom organiseren we veel buitenactiviteiten.

 3. Kinderen mogen zichzelf zijn

  De kinderen kunnen en mogen vuil worden, leren zichzelf kennen en leren respect te hebben voor zichzelf, anderen en de natuur om hen heen. Ze mogen lekker in de plassen springen en in de modder spelen. Er zijn voor alle kinderen laarzen beschikbaar op de BSO, maar neem gerust je eigen mooie gestippelde paar mee.

 4. Goed bereikbaar

  De locatie bevindt zich buiten de normale woonwijken en is met de fiets én de auto goed bereikbaar.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Gouddelvers?

BSO Gouddelvers is gevestigd in het gebouw van Scouting Rhenova in Vleuten en ligt aan de rand van het prachtige groene Maximapark.

Hoe ziet de locatie eruit?

Bij BSO Gouddelvers stimuleren we om zoveel mogelijk buiten te spelen. Buiten is er een groot omheind terrein met veel gras, waar de kinderen veilig kunnen rennen, springen, radslagen maken en wat ze verder zelf nog kunnen bedenken. Ook worden er door de pedagogisch medewerkers spelletjes en sportactiviteiten georganiseerd op basis van de wensen en de behoeften van de kinderen.

Binnen in het gebouw staan grote houten tafels en banken waar we samen aan eten, knutselen en spelletjes doen. Boven hebben we een aparte ruimte om workshops te geven, zoals bijvoorbeeld dans, yoga en schilderen. Er is ook een speciaal deel waar kinderen even tot rust kunnen komen met een boekje. We organiseren dagelijks nieuwe activiteiten rondom een thema.

Scholen

De kinderen van de Willibrordschool, de Torenpleinschool en de Kees Valkensteinschool kunnen op onze BSO terecht. Ze worden op schooldagen door onze pedagogisch medewerkers opgehaald van school met de bakfiets of de bus. Kinderen vanaf 8 jaar mogen zelfstandig meefietsen wanneer ouders daarvoor schriftelijk toestemming hebben gegeven.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Rhenovalaan 2
  3451 HZ Vleuten
  Tel. 030 – 677 38 50
  LRK 676588062

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  Gesloten
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  Gesloten

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Wieke Westrik
  clustermanager
  tel. 06 - 434 995 38
  w.westrik@kindenco.nl
  Marleen Jansen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 56
  m.Jansen@kindenco.nl