Buitenschoolse opvang Gouda: De Bijenkorf

 1. Goede samenwerking met basisschool de Bijenkorf

  Er is een goede samenwerking tussen de medewerker van de BSO en de leerkrachten. Ze hebben regelmatig contact, zodat iedereen weet wat er speelt bij de kinderen en hierop kunnen anticiperen.

 2. Huiselijke sfeer
 3. Themagericht werken, samen met school
 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) De Bijenkorf?

BSO De Bijenkorf is gevestigd in Basisschool De Bijenkorf in Gouda.

Wat biedt BSO De Bijkorf?

Kinderen krijgen bij binnenkomst iets te drinken en eten. Zij kunnen vertellen over hun schooldag, het is altijd een gezellig moment. Daarna kunnen de kinderen alleen of samen met anderen spelen of meedoen aan activiteiten. Op de BSO werken we elke maand met een ander thema. De activiteiten worden afgestemd op dit thema, daarbij wordt rekening gehouden met de wensen en leeftijden van de kinderen. Tijdens de vakanties bieden wij de hele dag opvang en worden de activiteiten daarop aangepast.

De gezellige BSO beschikt over een klaslokaal en de aula binnen de school. Deze lokalen zijn ruim opgezet en toch huiselijk ingericht. Het klaslokaal is kleinschaliger en knusser, terwijl de aula juist ruimte biedt voor groter opgezette activiteiten en gezelligheid. Onze buitenruimte is ingericht om naar hartenlust te kunnen spelen. BSO de Bijenkorf maakt gebruik van het groot opgezette schoolplein, met genoeg uitdaging voor jong en oud!

De vaste medewerkers van de BSO staan klaar om uw kind een leuke middag te bezorgen. Zij hebben een korte lijn met de leerkrachten van de school, over zowel het welzijn van uw kind, maar ook over de thema’s en activiteiten die georganiseerd worden. Wel zo handig onderwijs en opvang onder 1 dak.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO Bijenkorf biedt voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 8:30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Voor meer informatie over de opvanglocaties bij de Groeiling, klik hier.

Scholen

De kinderen van basisschool De Bijenkorf kunnen op BSO De Bijenkorf terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Aalberseplein 6
  2805 EG Gouda
  Tel. 0182 – 44 11 71 /
  0182 – 44 11 77
  LRK 251032383

  Maandag
  14:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  Optioneel
  Donderdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:30 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Simone van der Veen
  clustermanager
  tel. 06 - 820 964 70
  s.vanderveen@kindencoludens.nl
  Mirjam Martens
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 821 490 74
  m.martens@kindenco.nl