Buitenschoolse opvang De Meern: Feestkasteel

 1. BSO in hetzelfde gebouw als basisscholen

  De Krullevaar, Pantarijn en het Veldhuis zitten in hetzelfde gebouw. Na schooltijd zijn de kinderen direct op de BSO waardoor zij niet op elkaar hoeven te wachten om naar een locatie te lopen.

 2. Kleinschalige opvang

  BSO Feestkasteel is een kleinschalige opvang met een huiselijke sfeer en we hebben een team met 4/5 vaste pedagogisch medewerkers.

 3. Volop spel- en speelruimte

  Met een speelcamper, speelkeuken en bouwhoek, maar ook plek om te knutselen en te spelen en een paar banken om lekker te kunnen lezen.

 4. Uitgebreid activiteitenprogramma

  Elke dag worden er activiteiten aangeboden. In de vakantie wordt er gewerkt met verschillende themaweken en worden er uitstapjes gemaakt.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

  Wij hebben een gezond traktatiebeleid. Dit houdt in dat de pedagogisch medewerk(st)er een week voordat het kind jarig is, samen met het kind een gezonde traktatie uitkiest. De traktatie wordt op de dag van de jarige op de BSO gemaakt door de jarige met een pedagogisch medewerk(st)er. De jarige mag daarna vóór het fruitmoment zijn traktatie uitdelen. Dus wij verzorgen de gehele traktatie in samenspraak met de jarige : als dat geen feestje is!

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Feestkasteel?

BSO Feestkasteel bevindt zich in hetzelfde gebouw als basisscholen de Krullevaar en het Veldhuis en is gevestigd in de wijk Veldhuizen in De Meern. De BSO gebruikt de middelste ingang tussen Krullevaar en het Veldhuis.

Wat biedt BSO Feestkasteel?

BSO Feestkasteel heeft de beschikking over een grote ruimte die is ingericht in drie gedeeltes. Eén gedeelte met een speelcamper, speelkeuken- en bouwhoek. Het tweede gedeelte met tafels waaraan gegeten, geknutseld en gespeeld kan worden. De derde ruimte met twee banken om lekker een boek of stripblad te lezen. We hebben een apart gedeelte voor de oudere (8+) kinderen, waar de kinderen lekker een boek kunnen lezen of lekker kunnen spelen met eigen leeftijdsgenoten. Daarnaast hebben we de beschikking over een knutsellokaal, een speelzaal en een groot buitenspeelterrein met speeltoestellen van basisscholen de Krullevaar en het Veldhuis. In de winterperiode huren wij af en toe de grote gemeentelijke gymzaal af om sport- en spelactiviteiten te verzorgen voor de kinderen.

Scholen

Kind & Co vindt de samenwerking met scholen erg belangrijk. De kinderen van de Krullevaar, Pantarijn, Shri Krisha en het Veldhuis kunnen op BSO Feestkasteel terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Keerderberg 27
  3453 RD De Meern
  Tel. 030 – 666 60 50
  LRK 372181156

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  Gesloten
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  Gesloten

  Tijdens schoolvakanties opvang van 7:30 tot 18:30 uur op BSO Kleine Prins. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Wieke Westrik
  clustermanager
  tel. 06 - 434 995 38
  w.westrik@kindenco.nl
  Stefan Kraan
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 154 931 46
  s.kraan@kindencoludens.nl