Buitenschoolse opvang Abcoude: De Sprong | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Abcoude: De Sprong

 1. Zwemlessen tijdens BSO-tijd

  BSO De Sprong is een echte zwem-BSO. De kinderen kunnen één dag per week op BSO De Sprong terecht om zwemlessen te volgen. Bij meerdere BSO-dagen per week is BSO De Sprong dus altijd in combinatie met een andere BSO.

 2. Voor kinderen van 4-7 jaar

  BSO De Sprong is er voor kinderen van 4-7 jaar oud, daarna stromen de kinderen door naar de sport BSO in Abcoude.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang De Sprong?

BSO De Sprong is gevestigd in Het Sporthuis Abcoude met een zwembad, sportzalen en een kantine.

Wat biedt BSO De Sprong?

BSO De Sprong biedt opvang aan kinderen van 4-7 jaar. In de multifunctionele ruimte van het sporthuis van is een pop-up BSO ingericht. De sfeer is warm en een tikkeltje tropisch met mangohout, bamboe en palmbomen. De kinderen kunnen hier één dag per week terecht, zodat ze tijdens BSO-tijd ook één uur zwemles kunnen volgen. Hiervoor sluit u een contract af met het zwembad. De medewerkers zorgen er dan voor dat de kinderen naar zwemles gebracht en gehaald worden. Natuurlijk doen we op de BSO ook andere leuke activiteiten, zoals knutselen, sport of spelletjes. De kinderen kunnen kiezen om deel te nemen aan de activiteit, maar is er ook ruimte voor vrij spel.

Wanneer uw kind meerdere dagen per week naar de BSO gaat, kunt u uw kind voor één dag per week inschrijven op BSO De Sprong. Voor de overige dagen kunt u uw kind inschrijven op één van de andere BSO’s in Abcoude. Bij meerdere dagen buitenschoolse opvang per week is BSO De Sprong altijd een combinatie met één van de andere BSO’s. Wij doen dit om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven hun zwemdiploma te halen tijdens BSO-tijd.

Scholen

De kinderen van basisschool CNS, openbare basisschool Piet Mondriaan, de Piusschool en de Paulusschool kunnen op BSO De Sprong terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Geinplein 3
  1391 JN Abcoude
  Tel.  06 – 106 454 59
  LRK 169649891

  Maandag
  14:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen en tijdens schoolvakanties.

  Patricia Schipper
  clustermanager
  tel. 06 - 462 572 96
  patricia.schipper@kindenco.nl
  Rens Jurna
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 511 739 31
  r.jurna@kindenco.nl