Buitenschoolse opvang Harmelen: Baloe

 1. Gelegen in een groene omgeving

  Er is een park en een speeltuin aangrenzend aan de buitenruimte.

 2. Inpandig in het nieuwe scholencluster Harmelen

  BSO Baloe is gevestigd in een nieuw en ruim pand in het scholencluster Harmelen, waardoor het makkelijk is voor de kinderen van de Horizon, Fontein en Notenbalk om snel en veilig op de BSO te komen.

 3. Gezellig ingerichte ruimtes

  Door het deelgebruik van de gemeenschapsruimtes van de scholen worden er verschillende activiteiten aangeboden. Er is een ruime keuken om samen een kookactiviteiten te doen en we maken gebruik van een mooi handvaardigheidsruimte.

 4. Riante buitenruimte

  BSO Baloe beschikt over een groot schoolplein met speeltoestellen waar de kinderen kunnen spelen. Daarnaast bevindt Baloe zich naast een grote speeltuin en groen park.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Baloe?

BSO Baloe ligt aan de Hendriklaan te Harmelen en bevindt zich in een mooi, groen stukje Harmelen, vlak naast een park. De BSO is gehuisvest in het scholencluster van drie basisscholen (De Horizon, De Fontein, De Notenbalk) in Harmelen.  Aangrenzend aan de buitenruimte van deze BSO ligt een speeltuin.

Wat biedt BSO Baloe?

De BSO bevindt zich op de begane grond in het hart van de school en beschikt over verschillende ruimtes. Zo is er een grote keuken waar we met de kinderen allerlei kookactiviteiten uitvoeren. Aanpandig aan deze keuken bevindt zich een mooie afgesloten binnentuin. De BSO maakt gebruik van de gemeenschapsruimte van alle drie de basisscholen. Deze ruimtes zijn zodanig ingericht dat er tijdens de BSO tijd allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Zo hebben we een grote handvaardigheidsruimte, een gezellige spelletjes ruimte en een lounge gedeelte waar het goed vertoeven is.  Daarnaast kunnen gebruik maken van de speelzalen voor sport en spelactiviteiten. De gemeenschapsruimtes zijn ingericht op de leeftijd van de kinderen en stralen veel frisheid en een gezellige sfeer uit. BSO Baloe beschikt aan de voorzijde van het pand over een grote buitenspeelplaats. Daarnaast maken wij gebruik van de speelplaatsen van de drie scholen.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO Baloe biedt opvang op maandag tot en met donderdag van 07:30 tot 08:30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht naar de leerkracht goed verloopt.

De kinderen van St. Bavo, De Fontein, De Notenbalk en De Horizon kunnen op VSO Baloe terecht.

Scholen

De kinderen van De Notenbalk, De Horizon en De Fontein kunnen op BSO Baloe terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Hendriklaan 11
  3481 VR Harmelen
  Tel. 0348 – 44 33 49
  LRK 154986574

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Loes Wieman
  clustermanager
  tel. 06 - 130 643 50
  l.wieman@kindenco.nl
  Mariska Barten
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 994 02
  m.barten@kindenco.nl