Buitenschoolse opvang Baarn: Sprint

 1. Midden op sportpark Ter Eem

  Kinderen die het einde van de dag training hebben bij de voetbal- of hockeyclub, kunnen vanuit BSO Sprint gemakkelijk en zelfstandig hier naartoe.

 2. Gevestigd bij Baarnse Atletiekvereniging

  Hierdoor kan er gebruikgemaakt worden van de professionele atletiekbaan voor leuke sportactiviteiten

 3. Diverse sportactiviteiten

  De kinderen kunnen kiezen voor een buitenactiviteit gericht op sport en spel rondom de ruime atletiekbaan, of een binnen activiteit op het gebied van creativiteit, koken, techniek/wetenschap of spelletjes doen. De activiteiten worden aangeboden op leeftijd en niveau van de kinderen Wij maken graag een uitstapje naar de naastgelegen sportclubs om daar een sportactiviteit te doen. Vooral voor kinderen die graag actief bezig zijn, is BSO Sprint een geweldige BSO.

 4. Betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sprint?

BSO Sprint is gevestigd in het clubgebouw van de Baarnse Atletiek Vereniging (BAV), op sportpark Ter Eem langs de A1 in Baarn. Vanaf de A1 is het sportpark makkelijk van beide kanten aan te rijden via de Drakenburgerweg/De Geerenweg. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein tegenover de Speeltuinvereniging, vanwaar het 150 m lopen is naar het clubgebouw.

Wat biedt BSO Sprint?

BSO Sprint is een sport BSO waar kinderen van 4 tot 12 jaar worden opgevangen. Het leuke en unieke aan deze locatie is dat het midden op het sportpark Ter Eem zit. Kinderen hebben hierdoor alle vrijheid om kennis te maken met verschillende sport- en spelactiviteiten en hun talenten te ontwikkelen.

Kinderen die het einde van de dag training hebben bij de voetbal- of hockeyclub, kunnen vanuit BSO Sprint gemakkelijk en zelfstandig hier naartoe.

Het gebouw bestaat uit een ruime, lichte kantine met een chillhoek. In alle rust kan in deze ruimte een boek worden gelezen of een spelletje worden gedaan. Ook is er een keuken en een ruime hal. Bij binnenkomst kunnen de kinderen kiezen voor een binnenactiviteit op het gebied van creativiteit, koken, techniek/wetenschap of spelletjes doen. Regelmatig is er een georganiseerde buitenactiviteit zoals een workshop of clinic rondom de ruime atletiekbaan. Wij maken graag een uitstapje naar de naastgelegen sportclubs om daar een sportactiviteit te doen. Vooral voor kinderen die graag actief bezig zijn, is BSO Sprint een geweldige BSO.

In de schoolvakanties werkt BSO Sprint samen met BSO Noorderlicht en Podium. Dagelijks wordt er per leeftijdsgroep aan de kinderen een gevarieerd sportprogramma geboden.
De kinderen van de onderstaande scholen worden opgehaald met de BSO-bus of lopen naar BSO Sprint. Voor de oudere kinderen is het ook mogelijk om onder begeleiding op de fiets naar de BSO te komen.

Scholen

De kinderen van de Montinischool, de Gaspard de Coligny, de St. Aloysius, Nieuw Baarnse School en de Koningin Wilhelminaschool kunnen op BSO Sprint terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Sportpark Ter Eem (BAV)
  De Geerenweg 6C
  3741 RS Baarn
  Tel. 06-13288038
  LRK 150107791

  Maandag
  Na schooltijd tot 18.30 uur
  Dinsdag
  Na schooltijd tot 18.30 uur
  Donderdag
  Na schooltijd tot 18.30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Monique Elemans
  clustermanager
  tel. 06 - 571 483 33
  m.elemans@kindenco.nl
  Sharon Koelstra
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 570 617 60
  s.koelstra@kindenco.nl