Buitenschoolse opvang Baarn: Sprint | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Baarn: Sprint

 1. Gevestigd bij Baarnse Atletiekvereniging

  Hierdoor kan er gebruikgemaakt worden van de professionele atletiekbaan voor leuke sportactiviteiten

 2. Diverse sportactiviteiten

  Er wordt voornamelijk buiten gespeeld en gesport. De activiteiten worden aangeboden op leeftijd en niveau van de kinderen. Hiervoor volgen zij een jaarplanning waarin zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod komen.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sprint?

BSO Sprint is gevestigd in het clubgebouw van de Baarnse Atletiek Vereniging (BAV), op sportpark Ter Eem langs de A1 in Baarn. Vanaf de A1 is het sportpark makkelijk van beide kanten aan te rijden via de Drakenburgerweg/De Geerenweg. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein tegenover de Speeltuinvereniging, vanwaar het 150 m lopen is naar het clubgebouw.

Wat biedt BSO Sprint?

BSO Sprint is een sport BSO waar kinderen van 6 tot 12 jaar worden opgevangen. Het gebouw bestaat uit een ruime, lichte kantine met een chillhoek, aangrenzend een keuken en een ruime hal. Bij binnenkomst kunnen de kinderen kiezen voor een binnenactiviteit op het gebied van creativiteit, koken, techniek/wetenschap of spelletjes doen. Ook is er de keuze voor een georganiseerde buitenactiviteit zoals een workshop of clinic rondom de ruime atletiekbaan. Regelmatig maken wij een uitstapje naar de naastgelegen sportclubs om daar een sportactiviteit te doen. Kinderen die het einde van de dag training hebben bij de voetbal- of hockeyclub, kunnen vanuit Sprint zelfstandig hier naartoe. Vooral voor kinderen die graag in een andere omgeving dan de school zijn, is BSO Sprint een geweldige BSO.

In de vakanties wordt samen gewerkt met BSO Noorderlicht en Podium en wordt er een gevarieerd sportprogramma per dag aangeboden per leeftijdsgroep.
De kinderen van de Montinischool, de Gaspard de Coligny, de St. Aloysius en de Koningin Wilhelminaschool kunnen vanaf 7 jaar onder begeleiding met de fiets naar de BSO. De andere kinderen worden met de passend vervoer opgehaald.

Scholen

De kinderen van de Montinischool, de Gaspard de Coligny, de St. Aloysius, Nieuw Baarnse School en de Koningin Wilhelminaschool kunnen op BSO Sprint terecht. Andere scholen kunnen op aanvraag worden gehonoreerd.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Sportpark Ter Eem (BAV)
  De Geerenweg 6C
  3741 RS Baarn
  Tel. 06-13288038
  LRK 150107791

  Maandag
  Na schooltijd tot 18.30 uur
  Dinsdag
  Na schooltijd tot 18.30 uur
  Donderdag
  Na schooltijd tot 18.30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Monique Elemans
  clustermanager
  tel. 06 - 571 483 33
  m.elemans@kindenco.nl
  Sharon Koelstra
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 570 617 60
  s.koelstra@kindenco.nl