Sinterklaasactiviteiten | Kind & Co

Heeft jouw kind de Kind & Co sinterklaaskalender al? Om de pret voor het sinterklaasfeest te vergroten hebben wij een aftelkalender gemaakt. Zo kunnen ze precies zien hoeveel nachtjes ze nog moeten slapen tot het pakjesavond is. Op een aantal dagen kunnen de kinderen meedoen aan leuke winacties via onze social media! Daarnaast zijn er op een aantal dagen ook leuke sinterklaasactiviteiten te downloaden via de QR-code. Op deze pagina verschijnen de activiteiten op de aangegeven data.

Lekkere pizzamijters bakken

Zin in een lekkere, hartige sinterklaassnack? Bak dan eens deze lekkere pizzamijters! Een goede afwisseling tussen alle zoetigheid en wel helemaal in de juiste sfeer. Klik op onderstaande knop om het recept te openen.

Speel het kruidnotenspel

Zin in een spelletje en stiekem ook in kruidnoten? Dan is dit spel perfect om eens te spelen! Wie verzamelt de meeste kruidnoten? Delen mag natuurlijk ook. Klik op onderstaande knop om de uitleg van het spel te lezen.

Sinterklaasmemory spelen

Dit memoryspel kun je zelf knutselen en daarna spelen. Print het spel uit, plak eventueel op een dik karton, knip de kaartjes uit en spelen maar! Wie onthoudt waar alle kaartjes liggen? Klik op onderstaande knop om de sinterklaasmemory te openen.