De brandweer op bezoek bij kinderdagverblijf Thera | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

21 september 2023

De brandweer op bezoek bij kinderdagverblijf Thera

Op kinderdagverblijf Thera in Mijdrecht houden de kinderen zich bezig met het thema beroepen. Deze week staat de brandweer in het middelpunt van de belangstelling en dat is voor de kinderen altijd weer een heel indrukwekkend beroep. Vanmorgen was de brandweer zelfs op bezoek bij het kinderdagverblijf!

Wat vonden alle kinderen het prachtig! Helemaal leuk was het ook dat de kinderen in de brandweerwagen mochten zitten. Dat was echt gaaf! Natuurlijk kon de brandweer niet weg voordat ook de brandslangen aanbod waren geweest. Wat was het genieten toen de kinderen zelf ook mochten spuiten.

Daarna konden de kleine helden laten zien wat ze van de brandweer geleerd hadden door de brandjes op de muur van de tuin te blussen.

 

Organisatienieuws homepagina, KDV Thera

Terug naar vorige pagina