Puk is ziek, gelukkig weten de kinderen van 't Haventje wat ze moeten doen! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

11 mei 2023

Puk is ziek, gelukkig weten de kinderen van ’t Haventje wat ze moeten doen!

Kinderdagverblijf ’t Haventje groep Ketelbink is omgetoverd tot een apotheek en ziekenhuis! De kinderen zijn arts, dokter of verpleegkundige geworden en verzorgen Puk. Puk is ziek! Hij is verkouden en moet heel veel snuiten. Hij heeft medicatie van de apotheek nodig om weer beter te worden. De kinderen van kinderdagverblijf ’t Haventje zorgen heel goed voor de zieke Puk. Ze brengen hem naar bed en geven hem lekker fruit. Puk is weer helemaal beter geworden en kan weer spelen! Ohjeej… Puk is met het spelen gevallen. Helaas is het ernstiger dan gedacht en hij moet naar het ziekenhuis. De kinderen helpen Puk zo goed mogelijk door zijn arm te verbinden met verband, hem een spuitje te geven en nog veel meer! Wat zijn jullie lief voor Puk! Puk is weer helemaal beter geworden.

KDV Ketelbink

Terug naar vorige pagina