Workshop Aikido bij BSO Baloe in Harmelen | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

18 januari 2023

Workshop Aikido bij BSO Baloe in Harmelen

De laatste vrijdag in de kerstvakantie kwam Samir een workshop Aikido geven bij BSO Baloe in Harmelen. Als eerste kregen de kinderen van meester Samir uitleg over wat Aikido nu precies is. Ze leerden dat Aikido een Japanse krijgskunst is. Het traint de mentale en fysieke weerbaarheid van kinderen. Op een speelse manier leren ze zichzelf verdedigen door stevig te staan en hun eigen grenzen helder te kunnen aangeven.

Na de theorie werd, in spelvorm, een korte warming up gegeven om daarna door te gaan met de Aikido bewegingen. De kinderen leerden zelfs om in het Japans tot 5 te tellen! Ter afsluiting van de workshop kwamen alle kinderen in de kring om elkaar te bedanken en gedag te zeggen. Wat was het leuk om alle kinderen zo enthousiast mee te zien doen!

BSO Baloe, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina