'Vies feestje' voor de peuters op kinderdagverblijf Toverfontein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

11 januari 2023

‘Vies feestje’ voor de peuters op kinderdagverblijf Toverfontein

In aanloop naar de Nationale Voorleesdagen, die van 25 januari tot 4 februari lopen, doen de kinderen van kinderdagverblijf Toverfontein in Woerden allerlei leuke activiteiten. Het prentenboek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ kennen de kinderen al helemaal uit hun hoofd. Inclusief zijn vieze feestje. Daarom vieren de peuters vandaag zelf een vies feestje!  Niet met speelgoedbeesten, zoals in het boek, maar met de poppen van het kinderdagverblijf. De poppen werden door de kinderen helemaal roze, rood en wit geverfd. Daarna werden de poppen allemaal weer gewassen. Wat vonden ze het geweldig om lekker vies te doen!

KDV Toverfontein, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina