Blog KMN Kind & Co

15 november 2022

Speciaal voor opa’s en oma’s

Opa’s en oma’s spelen een belangrijke rol in het leven van kinderen. Van af en toe een dag samen optrekken met hun kleinkind tot vaste oppasdagen en/of vakantie; veel kinderen hebben een bijzondere band met hun opa’s en oma’s. Ook bij Kind & Co zien we vaak dat opa’s en oma’s hun kleinkind komen halen of brengen. Pedagogisch medewerkers zijn partners in de opvoeding en vinden het belangrijk om juist opa’s en oma’s te betrekken in welke rol wij spelen bij de ontwikkeling van uw kleinkind. Lees hieronder verder voor informatie èn leuke tips voor u en uw kleinkind! 

Uw kleinkind bij Kind & Co

Bij Kind & Co Bij Kind & Co geven we aandacht, liefdevolle zorg en alle ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen. Plezier staat hierbij voorop. Bij ons mag ieder kind zichzelf zijn. Wij hebben veel vertrouwen in wat je kleinkinderen al weten en kunnen. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Kinderen ontwikkelen zichzelf, omdat ze nieuwsgierig zijn naar de wereld om zich heen en zetten hun creativiteit in om deze te ontdekken. Wij kijken en luisteren naar de kinderen om goed te kunnen aansluiten bij wat ze op dat moment nodig hebben.

Lees meer over onze pedagogische visie en hoe wij werken op onze locaties.  

In contact

We vinden het belangrijk om ouder(s) en verzorger(s) op de hoogte te houden van de belevenissen van hun kinderen. Hiervoor gebruiken we het Kind & Co Ouderportaal. Hier zetten we bijvoorbeeld in hoe lang een baby slaapt en hoeveel er uit de fles is gedronken. Ook vertellen we wat een kind overdag allemaal heeft gedaan en met wie er is gespeeld. 

We delen regelmatig foto’s van de kinderen in het Kind & Co Ouderportaal. Vraag vooral aan uw dochter of zoon of die leuke foto’s wilt doorsturen! Zo krijgt u een mooi beeld van uw kleinkind op de opvang. 

Bent u benieuwd naar wat uw kleinkind allemaal beleeft met ons op kinderopvang? Volg onze socials: 

Eropuit!

Een dagje samen met uw kleinkind? Kind & Co heeft leuke en interessante blogs over de opvoeding, samen naar buiten en de ontwikkeling van kinderen. Klik hier voor leuke tips! 

Maatschappelijke kinderopvang

Wist u dat we een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn? Dat betekent dat wij als maatschappelijke onderneming geen winstoogmerk of aandeelhouders hebben. Wat we verdienen gaat bij ons naar het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen die bij ons spelen. 

Ieder kind heeft recht op goede kinderopvang. Op die manier ontstaan er gelijke kansen en kunnen achterstanden worden voorkomen. Samen zetten we ons in voor gelijke kansen voor elk kind. 

Blog

Terug naar vorige pagina