Ketting verven op kinderdagverblijf Waterwereld in Nieuwegein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

16 september 2022

Ketting verven op kinderdagverblijf Waterwereld in Nieuwegein

Op kinderdagverblijf Waterwereld in Nieuwegein zijn de kinderen druk bezig geweest met een sensomotorische activiteit. Ze hebben een mooie ketting gemaakt van pasta met allerlei vrolijke kleurtjes verf. Het ene kind verfde keurig met één vinger en het andere kind koos ervoor om flink aan de slag de te gaan met beide handen tegelijk. Het was een beetje glibberig en grappig tegelijk, want dat voelt natuurlijk best een beetje gek zo in je handen. Soms glipte de pasta uit hun handen, wat een lol hebben ze met elkaar gehad. Het was een vrolijk activiteiten moment en de ketting is prachtig geworden!

 

KDV Waterwereld, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina