Het was een geweldige zomervakantie op BSO Scheepsmaatjes in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

23 augustus 2022

Het was een geweldige zomervakantie op BSO Scheepsmaatjes in Woerden

De zomervakantie is weer voorbij op BSO Scheepsmaatjes in Woerden, maar wat hebben de kinderen het leuk gehad! Het thema van de zomervakantie was voor de 7- kinderen: “Swipen & Swingen”
en voor de 7+ kinderen “Scrollen & Dollen”. Denkend aan filmpjes en spelletjes van televisie of de computer, zoals Pokemon, Mario, Lego, Fortnite of Hay Day boerderij. De pedagogisch medewerkers en de kinderen hebben leuke activiteiten gedaan, zoals Koeien-op-stal-tikkertje, eigen legopoppetjes van wasco maken, handpoppen maken, Minion Mania, t-shirts verven, levend Pac-Man en nog heel veel meer. Daarnaast hebben ze ook hele lekkere hapjes gemaakt, zoals zonnige zonnen, Pokemonbal-pizza en tropische drankjes.

Het waren 6 hele leuke en gezellige weken!

BSO Scheepsmaatjes, BSO De Kinderkeet

Terug naar vorige pagina