Naar de kinderboerderij met peutergroep Kikkervisje in Nieuwegein | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

29 juni 2022

Naar de kinderboerderij met peutergroep Kikkervisje in Nieuwegein

Alle peuters van peutergroep Kikkervisje in Nieuwegein zijn gezellig met hun vader of moeder en de pedagogisch medewerkers met de bus naar de kinderboerderij geweest. Dit was één groot feest! Op de kinderboerderij zagen ze varkens, koeien, konijnen, vissen en een ezel. In het water zwommen prachtige grote oranje vissen, Jelle wist te vertellen dat dit Kooikarpers zijn. Daarnaast hebben de peuters heerlijk gespeeld in de speeltuin. Er is met elkaar koffie en limonade gedronken en toen het te warm werd en de kinderen wat moe werden zijn ze teruggegaan met de bus.  Het was een prachtige dag!

PSZ Kikkervisje, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina