Open ochtend op peutergroepen in Weesp | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

11 april 2022

Open ochtend op peutergroepen in Weesp

Woensdag 13 april is het de Dag van de Voorschool. Op deze dag kunt u samen met uw kind gaan kijken bij voorscholen in uw buurt. In Weesp kunt u binnenlopen tussen 10.00 – 12.00 uur bij peutergroep Jacinta (Papelaan 99), Weespersluis (Fort Diemerdamstraat 71B) en Schatjesrijk (Papelaan 122B).

Op de voorschool spelen en leren kinderen met elkaar. Ze oefenen met taal, ze zingen, tekenen en bewegen. Hiermee bereidt uw kind zich voor op de basisschool. Alle kinderen verdienen een eerlijke kans om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. De voorschool is hiervoor een goede plek. Uw kind mag naar de voorschool als het 2 jaar is.
Interesse? Bekijk www.amsterdam.nl/voorschool voor meer informatie.

PG Schatjesrijk, PG Jacinta, PG Weespersluis, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina