Kwalificatie eis pedagogisch medewerker verruimd | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

4 januari 2022

Kwalificatie eis pedagogisch medewerker verruimd

Vanaf 1 januari 2022 kwalificeren universitaire en hbo-opleidingen die inhoudelijk te maken hebben met pedagogisch en ontwikkelingsgericht werken tijdelijk voor de functie van pedagogisch medewerker. Dit in combinatie met een aanvullend bewijs. Het gaat om opleidingen op het niveau van een universitaire bachelor of een hbo- of universitaire master. Ook als je een propedeuse hebt behaald, kwalificeer je in combinatie met aanvullend bewijs.

Klik hier voor meer informatie over de verruiming van de kwalificatie eis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken hier graag samen met jou naar. Neem contact met ons op door een berichtje te sturen naar sollicitatie@kmnkindenco.nl.

 

P&O

Terug naar vorige pagina