BSO Bus praktijkdag in Harmelen | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

26 oktober 2021

BSO Bus praktijkdag in Harmelen

In september hebben de medewerkers van de kinderopvanglocaties in Harmelen een praktijkmoment van 2 uur rijden met de BSO bus meegedaan. Hierbij werden zij duidelijk geïnstrueerd hoe en waar je met de BSO bus moet rijden. Naast de basis uitleg ‘rijden met de BSO Bus’ kwamen diverse speciale handelingen aan de orde, waaronder: achteruit rijden, bochten maken, voor- en achteruit slalommen om pionnen en een noodstop maken. Voordat het praktijkmoment gedaan mocht worden moest een online theorie-examen met voldoende als resultaat gehaald worden. Om met de BSO bus te mogen rijden dient de medewerker sowieso in het bezit te zijn van een geldig auto rijbewijs. Goed nieuws! Iedereen heeft het certificaat mogen ontvangen.
Het plan is om de BSO bus in te zetten bij uitstapjes met de kinderen. Wij hopen op veel veilige kilometers met de BSO Bus.

BSO Baloe, BSO Boesboes, BSO Roadrunners, BSO Ballies

Terug naar vorige pagina