Collega Loek opent samen met wethouder de pop-up store van Utrecht Zorg in Maarssen | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

2 september 2021

Collega Loek opent samen met wethouder de pop-up store van Utrecht Zorg in Maarssen

Senior pedagogisch medewerker Loek heeft samen met wethouder Maarten van Dijk de pop-up store van Utrecht Zorg in Maarssen feestelijk geopend! De pop-up store is een tijdelijke winkel waar mensen vrijblijvend informatie en inspiratie over werken in zorg en welzijn kunnen krijgen. Kind & Co is de eerste kinderopvangorganisatie die aan dit initiatief mee doet. Van 1 tot 24 september zijn wij te vinden in de pop-up store in winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen (Bisonspoor 2035A). De openingstijden zijn op woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.

We hopen met veel kandidaten in contact te komen en hen te inspireren om in de kinderopvang te komen werken.

 

P&O

Terug naar vorige pagina