Senior pedagogisch medewerker Loek vertelt over DoenKids | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

22 juni 2021

Senior pedagogisch medewerker Loek vertelt over DoenKids

Senior pedagogisch medewerker Loek over het activiteitenprogramma DoenKids:

“Sinds kort werken wij bij Kind & Co met het programma DoenKids. Een programma waar je energie van krijgt. Gevarieerde activiteiten en aan te passen aan de leeftijdsgroep, echt ideaal. Naast de rijk gevulde database maakt dit programma ook hele leuke flyers, een uitgebreide materialenlijst en een inspirerend draaiboek. Het leuke van het programma is dat je kan kiezen uit nieuwe activiteiten én dat je zelf activiteiten kan creëren en toevoegen (na goedkeuring) aan de database! Een activiteitenprogramma samenstellen met DoenKids is echt een toevoeging voor zowel de kinderen als voor de medewerkers!”

P&O

Terug naar vorige pagina