Welkom terug op kinderdagverblijf Haventje in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

11 februari 2021

Welkom terug op kinderdagverblijf Haventje in Woerden

Welkom terug lieve kinderen, we hebben jullie gemist! Buiten is ondertussen heel Nederland wit gekleurd. Brr wat is het koud, maar wat ziet het er mooi uit!
De kinderen van de groep Ketelbink op kinderdagverblijf Haventje in Woerden hebben lekker in de sneeuw gespeeld. Ze hebben van de glijbaan gegleden en gesprongen in de sneeuw. Dit stimuleert het kind tot bewegen, want bewegen is gezond en vooral ook heel leuk. Daarnaast hebben de kinderen ook een sneeuwpop geknutseld. Zij hebben zelf bedacht hoe een sneeuwpop eruit mocht gaan zien. Waar moeten zijn ogen en waar moet zijn oranje neus? Dit stimuleert de cognitieve ontwikkeling. Het knippen en plakken stimuleert weer de fijne motoriek.

Naast de sneeuwpret zijn ze ook begonnen met het thema Hatsjoe! Alle kinderen maken kennis met ziek zijn en weer beter worden. Ze hebben een echte doktershoek en doktersspullen waarmee de kinderen kunnen spelen. De kinderen gaan Puk ook weer beter maken! Maar hoe moeten ze Puk beter maken? Misschien heeft hij een pleister nodig? Of een lekkere warme deken? Met dit thema wordt de ontwikkeling van het kind optimaal gestimuleerd.

KDV Ketelbink

Terug naar vorige pagina