Nationale Voorleesdagen op kinderdagverblijf Haventje | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

19 januari 2021

Nationale Voorleesdagen op kinderdagverblijf Haventje

Woensdag 20 januari 2021 beginnen de Nationale Voorleesdagen en het boek ‘Coco kan het’ staat daarin centraal

Tijdens deze dagen besteden wij op kinderdagverblijf Haventje in groep Ketelbink in Woerden ook extra aandacht aan het voorlezen bij kinderen. Naast het voorlezen is het ook heel leuk om de thema tafel creatief te versieren. Wij hebben bij de Ketelbink Coco met zijn mama geknutseld. Samen met de kinderen zijn er takken en bladeren gezocht om zo een mooi nestje voor Coco te bouwen. Het resultaat staat bij ons op de groep. De kinderen vinden het prachtig. “Baby vogel, mama vogel” zeggen de kinderen. Op deze manier maken wij het voorlezen visueel. Wij wensen iedereen heel veel voorlees plezier!

KDV Ketelbink

Terug naar vorige pagina