Kerstkaarten maken voor verzorgingstehuizen bij kinderdagverblijf Ketelbink in Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

28 december 2020

Kerstkaarten maken voor verzorgingstehuizen bij kinderdagverblijf Ketelbink in Woerden

De kinderen van kinderdagverblijf de Ketelbink in Woerden hebben kerstkaarten gemaakt voor ouderen in de verzorgingstehuizen. Kinderdagverblijf Ketelbink denkt aan deze ouderen en zij willen met de kerstkaarten warmte geven in deze gekke tijd.
Tegelijkertijd wordt door het voelen van de knutselmaterialen en het vasthouden en gebruiken van deze materialen, de fijne motoriek en de sensomotorische ontwikkeling van het kind gestimuleerd. De kerstkaarten zijn door de pedagogische medewerkers gebracht naar de verzorgingstehuizen en wat waren de ouderen er blij mee!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en een gezond 2021!

KDV Ketelbink

Terug naar vorige pagina